香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2695|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

[報告] 西環電約貧乳踩屎報告

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

吾知點解今日開開下工特別鹹濕,諗住收工拿拿林攪掂先返家報到。
近近地打去西環電預。呢檔食過3次,頭兩次都係同一條女,玩得
非常開心,第3次係一個身材好好的大ball妹。但service一般。
本來想搵返第一次果個,回覆係佢無落黎,可能攪吾到簽證,佢話
有個上海妹幾靚女的,叫我去試,仲話熟客收你$300啦(原先係$350)。
上到去一睇,yeeee......點解條女咁熟口面既?!原來4台有廣告。

女女普普通通啦,又未至於話食吾落,又$300only,姑且試下啦。
條女背住我除衫,摸下皮膚係好滑,不過無廣告咁白,佢一除埋個bra
我眼都凸呀。我呆左.....卡張D講係木版插左兩粒釘囉,lin頭又黑,
真係未見過咁細既ball。其實吾可以講係ball,乜mood都無,沖涼
又求其,返入房錫我linlin一陣就話戴套吹,唉......真係無癮。
見佢D皮膚咁滑我叫佢訓底,等我錫下佢先,都吾知佢粒lin係乜構造,
吾識硬架,我瀨左好耐先有小小反應,好氣餒.....叫佢反身錫下佢
背希望佢比D反應啦,呢part我錫到佢幾痕,佢對腳都ok靚,再楂下
佢ballball,sorry....係摸下佢ballball,根本吾可以用楂黎形
容......算....上套吹把啦都係。吹功係零.......係間吾中R下荔枝,
吹左3mins到佢已經換套坐上黎,唉.....肉在針版上,妳話啦....
坐上黎,佢竟然吾郁...我彩佢都傻,我緊係吾郁啦。佢死死地氣爬
落黎,佢un我,不過佢恥骨(吾知有無講錯)實在太突出,撞到我痛。
我話妳起身啦,佢就訓係度,我話玩狗仔啦(見佢petpet都有d肉)再
插入去,唯一可讚係佢妹妹好緊,好有壓迫感,為左快d逃離,我一
入已經加速,其間楂下佢肉股,妖....佢竟然話痛.....算.....順勢
楂佢ballball....唉.....都話係摸,摸左2下真係無癮,只好自己瘋
狂抽插,盡快結束惡夢.......!!!!!!!都有事後陪浴,換完衫之後比
低錢我頭也不回,真奔大門。

後記;呢次之後,以後blacklist呢檔。另外女女自己有先天不足,好
應該用服務搭夠,真係吾知佢地諗乜。唉.....都係怪自己太鹹濕。

評分

查看全部評分

初級會員

THX C Hing

1萬

元老

thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~

禁止發言

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

深表同情, C-HING, 下次食過件好GA

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

原帖由 ballballlover 於 2010-5-19 02:21 發表
Topfun兄,乜今資賴野。

太瘦囡囡舊佢恥骨突出黎,扑野會撞到我地架痛 。所以我靈肥都唔要太瘦。

咁又唔使blacklist呢檔。d女時好時差係正常,邊有次次都100分架!

都係自己衰鹹濕

初級會員

a27

撞得板多就要學識say no
唔好乜都擺入口

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主