香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2890|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金來閣報告- 可可

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

今日終於都係忍唔住上左去,上去keeper帶我直入房間,問我搵邊個囡囡有無黎過,
我話有搵過小小同jo jo,想試新囡所以同keeper講無所謂啦,keeper話ok你慢慢揀,轉頭
第一個入黎,長直髮後生女,心諗住睇多幾個先,所以就叫佢報名同叫佢走,原來佢就係kelin
兄之前試完ge可可,接住第二個姐姐組有波,佢叫小如都唔岩,第三個入黎,咦!咁熟口面ge,
原來係小小,佢望住我好似認得我咁,我唔好意思咁話我想要可可,佢就好有禮貌話ok,你等
等...跟住可可就入黎正式開波。
可可第一眼望落去係好順眼唔係話好靚(我覺得小小靚d ),佢先幫我除哂所有野,
然後就到自己,入廁所正式望佢身材,平均無肥肉妹妹多毛,波波真係好細(我個波都大佢少少),
沖涼其間先用妹妹磨我弟弟,爽!好舒服,跟住就磨背。出去幫我抹身叫我訓係度,用佢條溫暖ge
舌係我身上遊走耳仔、頸、胸、肚池、腳、patpat...差唔多全身都係可可ge口水,跟住可可就捉
住我弟弟係咁瀨呀啜呀含呀,係鏡中望到佢十分努力,大約吹左4-5分鐘到,就同可可講我就出啦,
點知可可溫暖的口係呢個時候離開我ge弟弟,我就係呢段時間出左第一次,接住可可就話你唔鐘意我
係口到接嗎?點解同我講出啦。我話我鐘意口爆,同你講係想你有準備去接姐 ,跟住佢就
同我講唔好意思,我亦同佢講無所謂...第二次去沖身其間聽到門有"咯咯"兩聲,我問可可咩事,佢話
應該無事,咁就繼續第二次。
今次就輪到我服待佢,啜勻佢全身係佢又笑又呻吟之下就向佢妹妺進攻,摔左一陣點之門又突然響起
"咯咯"兩聲,我同可可都好奇怪,可可就起身圍起毛巾就開門問咩事,keeper話夠鐘啦,我就同keeper
講唔係喎,我黎左半個鐘喎,keeper就馬上話唔係呀你黎左成個鐘啦,跟住就走左,我同可可對望
唔知點好之下,唯有大家都著返衫,講緊點解會咁ge時候,keeper又係門後講sorry攪錯左,我又同
可可大家無奈的對望,大家都著好衫,下一步應該點做...可可就同我講我地繼續啦,當時我乜火都無
哂仲諗緊走唔走,可可就馬上同我除衫,笑笑咁同我講黎啦~跟住就做埋第二次,我用手係咁呠開可可妹
妹的毛毛想看看妹妹真身,不境可可太多毛同燈光太少未能一見,弟弟又再次硬起,可可就用佢個口為
我套上domdom,先黎個男上接住女上最係黎個狗仔式 ,弟弟係可可體內休息左一陣,跟
住就第三次沖身,其間佢猛咁同我講唔好意思,對唔住話會同肥b哥反映,我就以笑回應無問題好少事姐,
著好衫出門,keeper見我一出黎就say sorry,我緊係話無問題啦,比錢走人。
可可屬於瘦削型波就真係細,同埋個肚有條巴痕。佢係一個會好好服待人ge囡囡,次次除衫著衫都要幫我,
我話唔洗我唔慣唔喜歡,佢就話慢慢就會慣會喜歡,又話客人上黎搵佢,佢都會用最好ge服務對待客人 ,可可係我少遇到ge好囡囡。
終於寫完一個咁長ge report,當中好多野都漏左寫,寫得唔好各位c-hing唔好見怪。
最後要多謝kelvin兄一聲,無佢ge report我未必會搵可可。Thank you~

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

rider兄, 唔洗客氣, 我都係食到好野出番份報告, 等ching可以參考下

如果小小靚d, 又攪到我想試下小小

jo jo我幾次都食唔到, jo jo睇相好似唔錯,  唔知有冇佢既報告睇下呢?

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

小小個樣姣D
可可真係好鍾意服侍人家

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

ball兄,多謝哂,有你鼓勵實有報告。

kelvin兄,jojo唔係咁好架,有d野做唔足,試下其他啦

top兄,諗起小小細佬又想郁 。衰d黎講可可 可以話係一個女僕,用心用身,貼身服待 ,我幾鐘意可可講野把聲
最攪笑係可可係床頭拿起一咋domdom放係床度叫我用哂佢

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl