香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3415|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

(轉貼) 香港桑拿 vs 內地桑拿

中級會員

禽日去左我去開係旺角個間帝豪桑拿按摩,上到去,得個小貓三幾隻,今次就唔係咁滿意,因為條囡囡略嫌年紀大小小,痴肥左小小,樣就麻麻,但係 dup 骨就好好。
而家香港 D 骨場真係青黃不接,以前既黃色事業變左而家既黃昏事業大部份都係 D 上左年紀既中女,靚既、後生既都寧願走去跑私鐘,搵快錢,因為做桑拿,又辛苦,落袋既唔係多。而家香港 D 桑拿場收費又唔係平,呢間場全套要成 829。
呢班中女,都曾經為香港既桑拿事業付出唔小,後生個陣係種種原因之下出黎做,佢地按摩就一定 very good,呢個就係其中一個原因我間唔中都會上香港既桑拿場。而呢班為香港貢獻左佢地青春既骨女,到左中年,都要留番係骨場做,因為學歷低,都好難轉工,呢個亦都係佢地可悲之處。而佢地就算想做正骨場,試問香港有幾多間係正骨場,我只係知道係青山道有間叫太平洋既係正骨,但係收費要成三舊幾,好多人都寧願上祖國做正骨。
反觀祖國 D 桑拿,要幾後生有幾後生,正骨既收費只係人仔 99 雙鐘,仲送埋腳底,而 D 邪骨場,就五花百門,乜野難度高既動作,有幾癲就玩到幾癲,收費仲係由百幾至六百幾,就以珠海我去開個間場為例,268 人仔,已經有十八樣野個你玩,包埋 ML,就算坐船去玩都平過香港,死未?
而香港仍然用番以前個套,就真係等淘汰。

中級會員

Medal No.1

Good report, thanks

初級會員

大哥大,所言甚是!!!!贊同!!!!

中級會員

Medal No.1Medal No.7Medal No.8e13

支持大大的說

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

c-hing, 如果有時間 .... 緊係 大陸搵食

初級會員

正是香港所哀傷情景

初級會員

同意同意,完全同意
回復 支持 反對