香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4073|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

[報告] 美妙~冰美人《口丁口丁》

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

月尾莫財死忍爛忍無諗住去,多得K版主果個妙筆生輝的報告。
六點半出發去金來閣,長髮哥哥帶我入房,我話要雪兒(岩岩上鐘)祖兒(無返)咁小小同可可(一個
做緊一個無返)。佢跟住叫左兩個囡囡黎比我睇波波同陽陽,可惜唔合眼緣 ,我同佢講
唔好意思唔岩我下次再黎過啦,哥哥仔禮貌講左句無問題,我就離開左金來閣...
落到樓下心想無理由就咁走架,得返兩條路揀,福樂同美妙...
去到美妙門口~哇!好多人係大堂囡囡同KEEPER塞滿哂,好不容易坐左係度跟手睇下個牌,見到
依沙貝拉果牌喎(無掛係最頂)同KEEPER講我要佢拉,點之無返工,KEEPER解釋最下面果D係無
返工ga,中間果D先係(好x瘀tim)跟住係中間見到叮叮個名,咁我要佢啦keeper話ok不過要係第二度...
去到先比錢後入屋,終於見到傳聞名人叮叮,黑衫黑褲長髮好靚女啊~入到去大家各自除衫沖涼,沖涼
過程同hoho兄講ge一樣"齋沖"無乜開聲。出到去叮叮叫我上床訓好,先黎過大波波bm,叮叮兩粒大lin
lin係我背部patpat大脾係咁遊來遊去十分舒服,之後叮叮口含溫水係我patpat位一路啜上膊頭,果種
感覺真爽又暖又痕,玩左陣叮叮叫我轉身攻我lin、千袋、大脾,跟手就吹,佢好落力呀係咁上下吞吐,
但可惜我無乜feeling,叫佢69啦,佢好聽話轉過妹妹過黎,wow~妹妺好靚女呀,用手了兩了豆豆,細
佬即刻興奮哂仲嘔埋tim,叮叮無即刻離口,仲放口入面慢慢上下郁,爽到我死死下。
跟手又去沖涼,之後大家上床佢訓係我手臂內同我傾左陣計,跟住就同我dup下骨,跟住開始第二場大戰,
今次我叫佢訓低等我服待佢,錫佢linlin耳仔,聽到佢輕微ge呻吟聲,就同佢黎個小車又查佢個大波波,
見佢好似好high咁,就攻佢妺妹,可惜小弟用盡所有技術都未能令叮叮絲毫出水...唯有叮叮搽小小ky
跟住入洞,先黎男上係咁插呀,見到叮叮個波波係咁fing黎fing去十分過癮,點之係興奮ge時候電話就響
起,原來快要夠鐘,馬上叫叮叮黎個女上,叮叮好努力係咁郁,可惜我比個電話打沉左,無輪咩姿勢都興奮
唔到,我就同叮叮講算啦唔做啦,叮叮就細細聲同我講,不如我幫你用手打出黎啦~啊!好溫柔呀。我示意ok
佢就用佢果隻小小ge手放係小rider度上下套弄,轉過頭小rider就係佢果隻滑滑的小手上嘔吐...第二次就
係咁完左。
飯後感 - 叮叮身材均勻,有波有籮,皮膚白滑真係極品 !但係毛毛有修剪過(做果時好吉肉)。
過程亦都同hoho兄所言叮叮係比較沉默,係成個過程入面都係我主動同佢傾計,但係慢慢佢都會撩我講野,
成個過程大家都有講有笑,其間我亦都問左佢點解咁cool,佢話:緊係啦由返工到收工都係自己一個係間
屋入面又無電視睇...岩ge咁環境我坐得耐都笑唔出啦,佢都話過就算佢係美妙佢同其他囡囡都唔多傾計...
係我心中佢真係一個"冰美人"好cool啊~下次我要將你溶化
最後順帶一提叮叮話星期六日都唔開工,下個星期一先返...
打到頭都暈,各位c-hing加多d分比我呀

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

car

過程都係同我既一樣, 如果有番d笑容我諗個感覺會好好多.

點樣加分, d分要黎做咩???

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
多謝 rider師兄冰美人報告

可否喺標題度加番   [報告]   字樣

謝謝

高級會員

我叫蛋蛋超人!

原帖由 hoho2010 於 2010-7-30 23:10 發表

係"引用"果欄有個評分

高級會員

我叫蛋蛋超人!

原帖由 jjcc1914 於 2010-7-31 00:06 發表
多謝 rider師兄冰美人報告

可否喺標題度加番   [報告]   字樣

謝謝

加左

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 rider 於 2010-7-31 01:31 發表

加左

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

rider兄, 見你打咁多字, 加多5分比你, 共加15分

如果全日十幾個鐘都係間房度, 又冇電視, 係咁靜又悶既環境, 如果等好耐都冇客,  又真係幾慘, 1個鐘我都未必頂得順, 實悶死, 咁佢少出聲都情有可原既, 咁就要靠眾ching多d搵佢, 撩佢講多d野, 傾下計啦  不過個環境又幾似禁室陪慾feel

叮叮真係勤力, 差唔多夠鐘出唔到都同你努力打出, 值得一讚 叮叮隻手都幾細隻, 起機應該都幾過癮

尋日係多客係度, 所以好多人塞左係美妙?

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 hoho2010 於 2010-7-30 23:10 發表

可能你下次番食, 因為大家熟絡左, 佢又認得你, 冰山比你溶化左, 會有番笑容 如果係都幾有成功感

1萬

元老

rider兄, 我有時上到美妙, 我都會問下山哥, 先記得上面係有番囡囡, 下面係冇番囡囡

期待你下次"將冰山劈開" 報告   到時一定好有成功感