香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3681|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

[報告] 新手-第一次美妙- 口爆加2Q 雪梨

初級會員

大家好,今次第一次寫報告,寫得唔好多多包函…

平時都係番大陸玩多,但係呢排打風,唯多留港消費啦!
呢排睇得多各位師兄既報告,美妙好似幾正,襯今日得閒咪上去試下
去到諗住揾小如,但上緊鐘要等5個字,各他都上緊鐘,keeper哥哥介紹雪梨話幾好2X歲,睇下啦…
第—眼,相頭都ok,入閘啦,費時等。
除衫—睇,有少腩,波唔大,但皮膚幾白,入到沖涼房睇真啲, 噢,似3x歲喎…希望有服務啦!
沖涼都算有heart, 但係身体接觸少啲,不過有水中蕭,吹得幾落力,6-7分鐘到,爆左,之後含多陣,幾舒服^^
出到床,開始錫lin再錫云全身,吹蕭,唔錯,有heart,之後帶套入洞, 中女黎講算幾窄, 女上之後男上出左。
沖完身出黎吹下水,然後錫lin再含過加69,玩指插同卒豆豆,有啲水源^^ 不過69俾佢啲牙含到有啲痛 >_<, 要改進下
玩左一輪,帶套女上,狗仔,男上,由於差唔夠鐘,唔忍,快d出野,之後沖涼閃人…

事後感:
今次自己玩得唔算投入(諗住食後生同相頭掛),有啲為做而做,所以feel係一般
雪梨相頭同身材一般,但俾我感覺有heart, 如果可以放啲同服務技巧再提升,會更好^^
最後俾個小建議, 如果正正張床會好啲,因為欄欄地幾唔舒服

如果睇完,有啲咩唔好,希望各位師兄原諒小弟,多多包函

評分

查看全部評分

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
謝謝80後哥首發留港燒肺報告

你好勁呀 3Q
睇黎雪梨口技刀有番咁上下 ,仲有條幾窄嘅陰道

上面打大風咪去多指壓囉

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

thanks ching report...美妙好似e家裝修緊遲d應該會好d

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

thx~ ching報告, 睇你個名, 都知你後生仔  3q冇難度 , 咁你下次試小如, 真係岩晒你
feel一般都有3q, 咁睇下你小如出唔出到4q報告

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 rider 於 2010-8-1 03:06 發表
thanks ching report...美妙好似e家裝修緊遲d應該會好d

美妙好似9月左右會裝修完, 到時就會好d, 多房選擇

初級會員

I like 孖Q!

中級會員

QQ30

謝謝 80 後報告...

初級會員

So good being young!

初級會員

謝謝2Q嘅報告。THANK 師兄