香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4735|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

[報告] 美妙-好投入, 好識享受做愛既美琪

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

見尋日試唔到嘉嘉, 劉兄又係美妙見到個靚囡囡, 一於放工去美妙先, 上到去就依劉兄既描述問山哥, 個囡囡叫咩名, 由於我描述得唔好, 所以山哥都諗左一陣, 個囡囡原來就係桐桐, 不過入緊閘, 做完就收工, 所以今日就冇緣食到  咁我就望住個板, 又記得之前topfun兄話美琪唔錯, 咁就一於試佢  

入到房, 坐左一陣, 美琪就入黎, 第一眼望落樣都ok, 中中地, 但帶點姣味, 有少少偷食少婦feel, 入到黎就攬左一陣, 再少車, 之後大家就解甲, 佢一除bra, 就見到lin 少pink ,(因為燈光暗, 驗唔清楚) , 咁我就即時渣波, 純天然波, 都幾柔軟, 大又唔算大, 細又唔算細, 都夠玩, 皮膚好滑  之後就入去沖涼, 佢好用心幫我沖涼, 連耳背都洗埋, 有前後bm, 後手洗車底, 含水鍚lin, 水中蕭, 當佢用背部磨我時, 我就一路渣波, 一路好順手咁摔鮑, 佢又係你耳邊細細聲叫, 之後再黎個大車, 就出番去抹身

出到去, 我就訓係度, 由佢發揮, 一開始就鍚lin, 到肚, 再到大脾, 之後先含冰品蕭, 蕭功都唔錯, 一開始就奶下個頭, 之後就開始含落去, 係吞晒既時候, 條利亦都進攻個頭, 再加上有深喉, 成條吞晒, 見佢吹左一陣, 就叫佢訓係度比我玩, 一開始就手指鑽佢耳仔, 佢就已捉住我咀同大車一輪, 見佢已投入狀態, 再鍚頸, 慢慢再渣波, 錫lin, 呢個時候, 佢已開始細聲呻吟, 咁我就慢慢向下面開始進攻, 鍚佢大腿, 再到中央附近游花園, 偏偏唔進攻, 吊佢癮  咁佢既呻吟就愈黎愈大聲, 就進攻大門關, 見大門關已水浸, 就慢慢好溫柔咁摔鮑, 水就愈出愈多, 再玩粒快樂豆豆, 佢下身又不時抬起去配合我既動作, 玩到佢典黎典去, 呢個時候佢既呻吟聲已響遍成間房, 仲不停叫好舒服, 見佢好high, 就帶套上馬, 由於氾濫, 所以好易就入到洞, 一插入去, 之後就捉住我黎大車, 一路車一路插抽, 佢下身又不斷郁動去配合我, 所以抽插得好舒服, 佢又不停好肉緊咁捉住我呻吟, 好快就出左1q, 車左陣先再抽番出黎, 佢話我做得佢好舒服, 之後就去沖身,

出到去, 我就扒係度, 開始就幫我按摩, 佢手勢都唔錯, 好似學過下咁, 按左一陣, 就開始奶我背脊, 再到大腿, 再到patpat, 之後就叫我好似拜神咁跪係度, 兀高patpat, 用濕紙巾抹完隻眼, 就毒龍鑽, 一開始就慢慢奶眼邊, 再慢慢深鑽,  鑽得好有心機, 再慢慢吸啜袋袋, 佢吸袋袋好有技術, 好舒服, 平時囡囡唔太識, 會較用力吸, 好多時會痛, 攪到我好怕比囡囡吸袋袋, 但美琪就冇呢個問題, 相反我仲好享受佢吸, 啜左陣就順勢吹蕭, 用呢個姿勢, 時而吹蕭, 時而奶袋, 我都未試過, 都幾個癮, 跟住我就訓底繼續比佢玩, 今次佢連格拉底都奶埋, 先再奶lin, 再吹蕭, 吹左陣, 佢就話今次不如用佢既0.02套玩  佢話係之前有個客用剩, 唔要比左佢, 佢留番黎自用, 咁我就梗係話好  帶套後, 就好似之前咁玩佢, 今次佢就更加high, 玩到佢係咁抽搐, 男人見到呢個場面, 真係好過癮, 好有滿足感同虛榮心, 之後就一路抽插, 一路大車, 呢個時候, keeper就拍門, 因為今次用0.02, 佢就更加high, 叫聲同肉緊程度再勁d, 抽插左一陣, 就出埋第2q, 佢好似唔舒得放我走住, 再車多陣, 享受埋餘興節目, 先抽番出黎去沖身, 事後我同佢都覺得0.02係舒服d, 正d, 佢話我做得佢好舒服, 攪到佢好high  仲問我試過做3q未, 我答佢試過2次做3q, 佢話早知我地今次做3q啦, 我心諗如果次次都做3q, 咁我咪做到腳軟, 番唔到屋企

總結: 美琪樣唔錯, 年齡中中地, 樣貌加埋講野既聲線, 又真係幾姣, 帶點偷食人妻feel,  pink lin, 波波手感柔軟, 皮膚好滑, 可大車, 全程好有心機服務, 有bm, 水中蕭, 毒龍鑽功夫都唔錯, 最欣賞佢啜袋時力度岩岩好, 唔會覺得痛, 幾舒服, 而佢下面好多自來水, 佢好易就撻著, 而且佢好識做愛, 同好識享受過程, 令男人好有滿足感同虛勞心

評分

查看全部評分

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
哈哈~~~終於等到k版主回完氣,重出江湖仲食到好野

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

美琪真係幾夠姣架

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 topfun 於 2010-8-4 23:41 發表
美琪真係幾夠姣架

TOPFUN兄有性趣就GOGOGO啦

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

原帖由 jjcc1914 於 2010-8-5 00:01 發表

TOPFUN兄有性趣就GOGOGO啦

我試左啦

http://www.hk148forum.com/viewthread.php?tid=43093&highlight=

初級會員

恭喜師兄食到好野!
今日收工都上左美妙,本來諗住揾小如,但有排等,叮叮同垌垌都做緊,之後睇左美琪同lily,唔係好啱走左…
但係聽師兄咁講, 美琪都食得過喎^^

仲想問問,金沙係只做2q定幾多q都得架?

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-4 22:26 發表
見尋日試唔到嘉嘉, 劉兄又係美妙見到個靚囡囡, 一於放工去美妙先, 上到去就依劉兄既描述問山哥, 個囡囡叫咩名, 由於我描述得唔好, 所以山哥都諗左一陣, 個囡囡原來就係桐桐, 不過入緊閘, 做完就收工, 所以今日就冇緣 ...

thanksk版主,人地個私伙0.02都比埋你用~犀利

初級會員

美琪樣子唔錯