香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5069|回復: 27
打印 上一主題 下一主題

[報告]又後生又好身材 - 美妙叮叮

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

終於都試到叮叮啦我!!!

放工打比山哥問叮叮有無返,山哥話叮叮而家得閒,我話我係中環而家過黎,山哥話幫我
hold住,足足hold左半個鐘,真係吾該晒山哥。

上到去傾左幾句就過對面,叮叮已經係入面啦。望見叮叮我第一眼既感覺係好大個ball呀,
真係估佢吾到,人仔細細ball大大。我仲同佢講,妳好大對ball喎...kaka。跟住叮叮好勁
呀,一除件Tee可以連埋個bra一齊除,對燈就登登登登,好震撼啊。lin lin size又正,色
澤都叫ok,身材真係一流,有ball有蘿走肥無腩。再睇下佢D毛,剪淨一執仔好攪野,而叮叮
pat pat度有個小紋身。

先去bath,洗得好乾淨下,but廁所真係太細,沖左一陣仲有d焗添。淨bath,無乜特別,反正
廁所太細,出去玩好D。上到床叮叮先叫我爬底,佢就先kiss我背脊,一路kiss到落腳眼,其實
過程同rider兄講既大至相同,有暖水kiss同BM。不得不提係叮叮做BM功夫一流,兩粒lin lin又
夠突,佢吾會一味用對ball壓落黎,而係用佢2粒lin lin輕輕咁磨,好有程序,先背脊再磨落去
腰位,再到pat pat,大腿小腿,叮叮磨我小腿果D搔癢感覺好鬼正。再重複一次之後就轉轉,叮叮
轉得輕輕的,無乜特別。再反身kiss lin lin,耳仔,我就掃下佢背脊又楂下佢pat pat。Kiss完
前面就吹吹,叮叮先kiss比罅位再恬下袋袋,啜下荔枝,真係比佢攪到火都黎,佢就硬係吾吹住,
吊我癮。叮叮再係我9根低一野瀨上去,來回幾下先一野含落黎,呵呵....舒服晒。叮叮吹功就一般
啦,不過我最buy佢會一路含住一路左右咁擺,睇得出佢好用心,而且又肯學,因為我叫佢每下都慢
慢黎而且要含深D,叮叮都會照做。都吹左好耐下,係時候都我出手,換位之後,我先kiss下佢耳仔,
來個小車,叮叮香舌主動申入黎,我當然照單全收,再kiss下佢lin lin,叮叮對ball真係吾講得笑,
好鬼好楂,除左雪兒對ball之外叮叮就係第2(我個人覺得),我又出我對fing ball手,叮叮又好似幾
buy喎,我再kiss落去,叮叮個妹妹原來好鬼靚女,好新鮮,先卒下豆豆,之後都忍吾住要kiss下佢
妹妹,輕輕指插,feel到叮叮吾係咁like所以我都無繼續,卒卒下我又同佢玩下69,我係上面佢係下
面幫我含,呢幾下插到我有d想爆,再吹多一陣都係做正經野,上套後叮叮坐上黎,又騎又磨又UN,
叮叮騎功都好得,我就有時楂下BALL有時打下佢PAT PAT咁囉,比叮叮騎左5MINS倒啦,我都爆LU。
之後佢仲幫我按下腳先再去BATH。

後記:叮叮真係又後生又有身材,不枉我等左佢咁耐。

評分

查看全部評分

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

topfun兄就好啦,山哥幫你hold咁耐,我5分鐘都唔得,攪到去跑去會佳人。
叮叮正呀呵~可以擺係返食list架!

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

終於等到你出報告

叮叮真係幾正架, 又後生, 人細波大,  攪到我有少少衝動想番食 , 不過我都係想食桐桐先

高級會員

原帖由 rider 於 2010-8-5 14:37 發表
topfun兄就好啦,山哥幫你hold咁耐,我5分鐘都唔得,攪到去跑去會佳人。
叮叮正呀呵~可以擺係返食list架!

叮叮仲係arm arm返工,都叫做食頭圍添啦

高級會員

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 14:40 發表
終於等到你出報告

叮叮真係幾正架, 又後生, 人細波大,  攪到我有少少衝動想番食 , 不過我都係想食桐桐先

K版,你成個腦都係桐桐啦

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 topfun 於 2010-8-5 14:52 發表

叮叮仲係arm arm返工,都叫做食頭圍添啦

你食到頭圍就正啦, 仲要岩岩返工, 夠新鮮

1萬

元老

原帖由 topfun 於 2010-8-5 14:53 發表

K版,你成個腦都係桐桐啦

暫時都係, 之前想試嘉嘉, 幾次都試唔到  , 所以將目標轉移去桐桐

中級會員

QQ30

嘩... topfun 兄由港島過海.. 都 hold 到咁耐, 呀山哥真係俾面!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl