香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7907|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

[報告] 對唔住荃灣 K.K. 俾我抽左水(有相)

中級會員

上星期五晚同女友吵架, 谷鬼氣想去出下火, 行經川龍街, 走去掃樓, 有幾檔休息, 有D做緊, 其他又唔係我杯茶, 行到貴生樓上三樓, 見到有位大波同幾後生囡囡行出門收緊袋毛巾, 心諗唔錯, 上前問價, 眼見囡囡幾似周迅, 只求一出火, ok la, 就入閘下火

入到去,先坐底同佢吹下水同抽下水。我見佢對波幾大,我試探佢問佢係唔係真波, 佢話當然真喇. 我就問佢可否俾我jar下先? 佢話得!咁我就jar左兩野,嘩真波,跟住佢就即場除埋個胸圍俾我驗, 咦個lin 頭都幾pink ,之後我又摸下jar下,佢又隔住我條衭摸我小弟弟,好爽。

首先沖涼,囡囡有玩波夾腸加小小BM,洗小弟弟都幾乾淨,我亦乘住呢一個机會去摷佢個西, 不過佢都冇乍形。

出去上床。先同我做BM,然後隊個大波請我食波餅,又錫耳, 又用左右波掃我小弟弟個頭。用口幫我戴套吹左5分鐘到, 就玩左幾下深喉, 唔錯wor, 之後玩女上,小弟弟入西窿幾暢通, 因feel 都有水, 囡囡上下咁un唔錯,見佢對波搖下搖下好過癮!! 之後即刻啜佢對lin嘆番下。玩左成10mins,忽然我發覺佢有件空姐制服, 我就提意玩強姦空姐, 佢話冇問題, 不過要加 $50 , 我話ok. 佢著完空姐制服同絲襪後, 我就撕破佢對絲襪, 然後用男上,一邊捉實佢對手,一邊狂un,佢不斷呻吟同用腳夾住我條腰,插多幾十下,係佢幾姣吟聲下出左。跟住,我同佢係床攬左一陣先起身。

之後, 事後浴,傾左一陣,先知佢之前係做過地勤空姐, 最後佢收錢時忘記收我制服個 $50 . 唔好意思, K.K. 俾我抽左水。

總結: 3.7/5.0  呢個囡囡玩服務ok, 都幾玩得

LINK======http://www.miss148.com/girl.php?GID=3631

評分

查看全部評分

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
嘩~~好有AV FEEL呀!!!!

啱晒鍾意大波嘅 波版主

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

禁止發言

1萬

元老

thanks c-hing photo ~~~~~~~~~~~~

初級會員

Thanks fr sharing, C-hing!

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

食到大波地勤空姐, 仲要玩埋強姦制服, 個feel肯定好正

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

食到好野就一定開心

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主