香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6304|回復: 48
打印 上一主題 下一主題

旺萬新阿蓉

初級會員

各但bro有無試過旺角萬新大厦中女阿蓉
此中女是本人至愛,身肥算肥但功夫到家,可做5味,基本上你想得出的花式都能答應妳,可3p,男女均可,她可call佢d朋友嚟......我是她的熟客,所以經常做2q都不另收費,都是300大元,3p500-600,我經常叫佢幫我吹出一次然後在牀上看四仔,等有feel後冲谅再砌佢一q,絕不趕鈡,我好多時都玩一兩個小時至走人
但她在去個十月去旅行至今重未返,因我打了很多次電話都無人接聽,到她辨工她了又沒有人
any bro試過她及知她消息請回
喜歡功夫到家的中夫bro一定要一试此中女
有消息的朋友請分享

初級會員

無人試過此女嗎???????

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 jojo5208 於 2008-1-30 00:09 發表
無人試過此女嗎???????

我試咗好耐LA, 以前係姖熟客TIM, 講講吓刀有七八年前GA事LOR, 乜E家姖可以用三舊水扑兩Q, 仲可以係姖DO逗留兩粒鈡拱爽牙, C HING, THX, 你GA包胶WOR

初級會員

係呀 其實佢對熟客真係好nice嘅
我好多時做2q佢都唔加收我錢的,又唔會趕鐘.正係睇四仔都睇半粒鐘佢都唔會炸形,你一上到去即刻遞罐可樂俾你飲,有傾有講添...
重問我鍾意著喲也內依嚟做,幾十個bra同t-back你選擇...仆野花式多..牀上,梳化,客廳上做都得
單是冲谅己經可以錫你全身...但有一樣是她很特別的,她喜歡你瞓係床上由她做主動的,因為她說她喜歡代入男性的角色
有幾會....愛好熟女的bro一定要一试,其實我見過很多report介绍過的出位熟女我都有上去试過,不過都唔係佢個皮,绝無吹波,因為佢層樓又係自己物業,佢唔係等錢駛個隻,所以佢連廣告都無賣的,佢成日去旅行,我地啲熟客個個有佢電話嘅,上去之前打比佢就知佢有無開工.
但自去年九月佢話去旅行之後到而家都打唔到比佢,去佢開工地方按大閘鐘又無人應?????
各方好友如有佢下落請post....等未试過的bro可分享一下...thx..thx

初級會員

肥佬兄咁你有無阿蓉消息呀?
你有無試過同佢打双飛呢?佢有一兩個老友工夫都不錯的
佢可能本身自己就是天生性慾比較強的女人,佢成日問我肯唔肯同佢其他客一起屌佢,佢話咁佢會重high d,但我覺得鑑介所以次次都無應承佢,我最多佢call多條女上來一起3p,都幾好玩嘅

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 jojo5208 於 2008-1-30 18:33 發表
係呀 其實佢對熟客真係好nice嘅
我好多時做2q佢都唔加收我錢的,又唔會趕鐘.正係睇四仔都睇半粒鐘佢都唔會炸形,你一上到去即刻遞罐可樂俾你飲,有傾有講添...
重問我鍾意著喲也內依嚟做,幾十個bra同 ...

JOJO兄, 可能你係近年SIN成為姖GA熟客LA, 冇辦法KA, 歲月催人老, 姖唔用尼種方法留客, 係冇得留係鳯界GA LA, 你估姖仲細牙, 我識姖GA日子一定畀你多好多, 起碼超過十年, 回想我初初識姖GA時候, 係系砵蘭街某一間指壓場, 一路直至DO姖上樓當鳳姐, 冇錯, 姖D SERVICE真係唔錯, 点玩刀得, 初初姖係萬新時, (刀七八年前GA事LOR)多客多DO做唔切, 我係入面做做吓, 有客噤鈡, 姖開門畀個客入嚟係隔離房等, 冇耐鈡0向又放一個客係廳張太師椅DO等, 冇耐鈡又0向, 姖又放過客入嚟, 叫個客担張凳仔係厨房等, JOJO兄, 你係姖熟客, 應該知姖間屋係幾大GA LA, 同時個門口外面係奌GA LA, 我冇吹水唔抺咀卦, JOJO兄, 哥時姖刀唔憂做, BIN洗好似E家拱对D客吖

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 jojo5208 於 2008-1-30 18:43 發表
肥佬兄咁你有無阿蓉消息呀?
你有無試過同佢打双飛呢?佢有一兩個老友工夫都不錯的
佢可能本身自己就是天生性慾比較強的女人,佢成日問我肯唔肯同佢其他客一起屌佢,佢話咁佢會重high d,但我覺得鑑介所以次次都無 ...

冇牙, JOJO兄, 我冇見姖刀七八年LA, 只係有時撞DO姖D姊妹(你講哥D呢)至知姖D近况咋, 姖以前畀我GA 姖刀改咗LA,
有...........一次拱多LOR, 哥次姖唔做主角, 只係系我個屎忽DO, 猛拱LICK我個C眼同個袋, 又玩吓我個袋拱LOR
係牙, 以前姖成日摟我同姖D客, 一齊前後夾攻姖0架, 旦我又係好似你拱, 過唔DO自已哥關, SIN冇應承姖G MA, 仲有TIM, JOJO兄, 姖好鈡意邦男人含冷0架(姖自已刀承應), 姖話好鈡意男人哥DO, 話D味好冷正拱同我講, 哥時成日刀差D畀姖吹冷爆
我相信姖唔係旅行GA, 姖刀搵長咗LA, 想收山刀唔定, JOJO兄, 如果你一有姖消息同 , 唔該你PM姖個 畀我吖, THANK YOU

初級會員

連我都想搵佢添
我想問係咪冇返工嫁啦? 唔該哂

初級會員

哦...原來都有知音人,起馬證明了我好report無吹波呢
肥佬兄,我周時比佢吹到爆呢.....不過佢好得意,次次吹爆佢都話唔夠,係都要吹番硬你,等妳屌番佢一劑先夠喉,屌佢屎眼果刻佢重happy,有時睇佢真條兩眼反白,高潮果陣抱到你實一實咁錫你,以前睇好多report話果D什麼利賓纳呀...愛麗媽媽等須然功夫己很到家,但老實講,你砌過佢後就知其他女女完全唔係佢果皮
不過有一點真的要補充就係佢己年界四十有多,而且身材校肥的,是否喜歡就見仁見智了,不過她的severcs就真係做足十味有多.....什麼花式如後庭,69,車輪,食撻,允腳指,獨龍鑽,口爆,颜射,双飛完全難不到她................可措
總之有佢消息後小弟定必第一時間出post嘅

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 jojo5208 於 2008-1-31 17:19 發表
哦...原來都有知音人,起馬證明了我好report無吹波呢
肥佬兄,我周時比佢吹到爆呢.....不過佢好得意,次次吹爆佢都話唔夠,係都要吹番硬你,等妳屌番佢一劑先夠喉,屌佢屎眼果刻佢重happy,有時睇佢真條兩眼反白 ...

WA!!!!JOJO兄, 我冇見姖幾年, 原來姖多咗拱多嘢玩牙, 以前姖唔畀打笳輪GA WOR, 話個咀係留番畀姖收工後, 同姖隻狼狗打GA BOR, 69, 食撻, 允腳趾, 通通刀唔得, 冇得傾, 咦.......咦.......拱JOJO兄, 你一有姖消息, 真係要通知聲我, 等我走去砌番姖一劑刀好吖, TKS