香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5822|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[新浪漫] [首個報告] 満月宅男新浪漫bo bo 之舒服之旅

初級會員

唉!由於疫情關系,已經在家宅左一個月,細佬已經忍無可忍嗱,一於上去浪漫排洪,早上十點多上去,已經有囡囡做緊嘢,仍舊系靚靚鐘房招待,非常有禮甘問我喜歡哪一種身形囡囡?自問喜歡有肉地有啲揸手,入房先,咦樓下新裝修幾企理喎!幾分鐘后,靚女到,叫bo .bo.,米六到,遠測三十頭,少腩、雙峰特出,有少少Baby face,又幾撚正喎!ok 入閘,囡囡相當有禮、雙雙解除束縛,她為我掛起衣服、囡囡伸手引領我去洗白白,幾細心,有body,有水簫,簫功中上,有層㳄⋯⋯有eye contact 曉控制速度,抵贊,出去再happy.抹干身后,做背先,毒龍我skip左,利申,我怕痕,咦,舌功唔錯喎⋯⋯好C服,到正面嗱,玩下波先,大lin餅,幾好揸,腩仔都幾結實,我like呢type,.正面做得都唔錯,69下先,吹簫落力,好C服,曉用利仔鑽9頭,爽,差點想爆、冇甘易、示意夠皮后過膠上馬,lady first 佢一坐落嚟,佢大叫,入五到,唔係話、我好大碌咩⋯⋯插插下又順左、妹妹真係幾緊下喎!瘋狂抽插百多下,好満足、射啦,袋袋充滿住呢個多月來儲備,宜家一次爆發,身心舒暢,bo.bo.小心地為我清潔、仲話可以事後簫,因大攰,skip 左,洗白白后,bo bo 幫我揼骨,手骨五錯,閒談知道囡囡之前系做正宗美容女賓按摩,由於疫情,所以轉行,仲話下次搵佢可以顏射添,咁正,總括來說,聽話,任勞任怨,西隧奇窄,值得返食。

http://www.miss148.com/girl.php?GID=40583

評分

查看全部評分

初級會員

感謝分享報告.
回復 支持 反對

初級會員

有肉地,啱我
回復 支持 反對

6萬

5萬

金牌元老

多谢BOBO报告 谢谢支持
早餐時段(10:00~16:00) $390/45分鐘
其他時段(16:00~22:00) $460/45分鐘
宵夜時段(22:00~零晨06:00) $390/45分鐘
加細鐘 25 分鐘 $240,全日雙飛特價$760/45分鐘
如有查詢及預約,可致電:2667 2468
招聘技師熱線:95117446黄小姐
公司Wechat lD manlang8866
TG Channel t.me/newromancemassage
地址:太子界限街20-22號 業利樓電梯1字樓 (太子地鐵站D出口轉右直行)

新浪漫指壓信箱 - 可按這裡
新浪漫指壓相冊 - 可按這裡
新浪漫指壓報告 - 可按這裡
回復 支持 反對

初級會員

WoW ,ray 師兄又浦頭了.
回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

巧吸引喎
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

1萬

1萬

元老

多謝分享
回復 支持 反對

初級會員

感謝分享報告
http://takara-ramen.com/retin-a/
回復 支持 反對