香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4371|回復: 35
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金來閣小曼

中級會員

car

呢排勁唔掂, 洗錢洗到好似開左水喉無閂咁, 不過今晚同fd 食完飯飲完酒色心又起, 上左去美妙搵小如, 點知keeper 哥哥打電話比佢, 係大陸電話, 即係無行啦, 再問左有咩囡, 見個牌都無乜邊個岩心水, 我話下次再幫襯.

轉去金來閣搵小華, 之前有ching話小華好得, 成個日本妹咁, keeper 話小華即係近排好hit既lulu, 不過已經收左工.  算, 入房坐下睇下有咩囡, 安琪都ok, 不過想睇下小曼, 話係新囡, 間房黑麻麻, 睇得唔係好清小曼個樣, 不過身材好似ok, 就小曼啦, 上去樓上大房玩大鐘.

上到去睇清楚d小曼個樣好似mix咁, 鬼鬼地, 原來佢阿媽係新彊人, 幾靚女.
好快咁就除哂衫, 跟住一齊沖涼, 仲整左幾下水蕭, 幾正.
沖完出去大定錫下攬下, 有小車, 再玩下對波, 唔算大又唔算細, 大小適中, 跟住就男上女下, 我都知自己快, 所以慢慢黎, 都插左一陣, 小曼都好投入, cool到我實一實, 我地好快就完成左第1q喇.

再沖下身出番去床小曼幫我按下, 雖然無乜力, 不過比人摸下都幾舒服.  之後大家摸下摸下又黎2nd round.  今之係女上男下, 都幾耐下, 小曼都開始出汗, 咁就到我頂下佢配合下佢, 之後再轉下男上女下, 又過一段時間, 好似無乜feeling, 咁就再轉狗仔啦, 咁再衝刺一輪就出埋第2q喇, 細佬出番黎都仲好硬. 第2q個陣我仲feel到小曼震過幾次, 佢話黎左幾次, 我話我都唔知點解今日咁勁, 我又無食大力仔, 後尾諗諗下可能飲左小小酒, 所以今次可以玩到咁耐, 之後大家傾下計keeper哥哥就催喇, 我都係第一次玩到夠鐘, 我次次都有好多時間淨, 咁就沖涼比錢走人.

總結: 小曼相頭ok, 有小小鬼鬼地, 好有女人味個隻, 條腰後面有個玫瑰花紋身都幾靚. 我覺得今次大家都有feel, 好正. 我諗我都會返食小曼, 不過小曼返夜, 成10點幾11點先返, 下次有機會再試下.  不過最想試既係lulu, 不過真係要就就時間先得

評分

查看全部評分

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 hoho2010 於 2010-11-26 02:36 發表
呢排勁唔掂, 洗錢洗到好似開左水喉無閂咁, 不過今晚同fd 食完飯飲完酒色心又起, 上左去美妙搵小如, 點知keeper 哥哥打電話比佢, 係大陸電話, 即係無行啦, 再問左有咩囡, 見個牌都無乜邊個岩心水, 我話下次再幫襯.

...

hoho2010兄:

I miss you so long~

乜咁啱,我今日都冇上去金來閣,仲瞄到小曼個背脊,睇到透視裙入面條T-bsck,上D仲有D圖案紋身,真係最佳視覺效果

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

hoho兄, 你終於忍唔住又出動, 睇黎你同小曼今次都玩得幾有feel

如果小曼係mix既, 咁相頭應該都唔會差

近排咁多新囡囡報告, 攪到我都想出動, 咁睇下我呢幾日食唔食到coco先, 如果食唔到, 相信應該會試新囡囡

初級會員

travel

原帖由 hoho2010 於 2010-11-26 02:36 發表

...

Support!!! Maybe i try her

高級會員

Medal No.176

Mix~~~~Wanna try~~~
波波大唔大呀~?

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 ryanwong13 於 2010-11-26 09:15 發表
Mix~~~~Wanna try~~~
波波大唔大呀~?

我同小雲雙修緊果陣,聽到出面叫左幾次影相咁,我諗好快會有新相碌碌嫁喇

高級會員

Medal No.176

原帖由 jjcc1914 於 2010-11-26 09:34 發表

我同小雲雙修緊果陣,聽到出面叫左幾次影相咁,我諗好快會有新相碌碌嫁喇

睇到小曼ADV~~應該係修長型~~O岩中意走肥嘅師兄~~

2萬

元老

QQ
原帖由 ryanwong13 於 2010-11-26 09:39 發表

睇到小曼ADV~~應該係修長型~~O岩中意走肥嘅師兄~~

睇相佢兩粒提子應該好好啜

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

QQ
原帖由 ballballlover 於 2010-11-26 09:48 發表
hoho兄,小曼好似幾好喎!thank you!!

金毛係賣飛佛