香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 10611|回復: 116
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金來閣餐室 O查小田

中級會員

a14a15

QQ
上左美妙, 好冷清只有維維, 桐桐, 瑩瑩, Angel 返工, 都唔大性趣
問sam哥Lily是如何的, 他說如果維維相頭是80分, Lily大約只有65分
心諗維維相頭都只是算OK, 咁Lily的相頭咪......

離開美妙轉戰金來閣, 問lulu, 瘦keeper話要等好耐 (其實一早預左 )
無咩心水, 咁就上大房, 等瘦keeper介紹
未幾瘦keeper帶來小甜

小甜 30歲人妻feel幾順眼, 胸前偉大幾乎要迫爆her bra, 心中起了兩個念頭
1. 上次在美妙食左airport wet妹維維, 宜家玩番個巨乳人妻平衡下都好
2. 能令jay兄 如此期待的小甜, 一定有她的個人之處
所以二話不說, 去馬

小甜不太主動說話, 我懷疑係因為佢唔太喜歡廣東話, 所以我轉左煲冬瓜channel
先攬攬, 揸下大波, 試咀失敗 , 小話問我幫佢除衫, 照做, 一打開Bra扣, 一對大木瓜 彈了出來
有d墮(天然波墮都正常la), 好淋, 好好揸
推佢落床食奶, 食左一輪, 套4仔剛剛做緊夾腸仔 , 咁就除衫入浴室試下先

沖涼, 做前後BM, 坐洗底椅洗下底, 小話跪低夾左幾下腸仔, 因高度唔係太啱, 怕佢辛苦就算la, 沖淨, 出番去先玩

錫linlin各邊幾下, BJ功夫不錯好多口水好舒服 , 吹左一陣, 我叫佢躺下等我服侍你

佢好鍾意人家玩佢對奶, 玩到奶熱哂身, 試下波版的一口啜雙lin, 但始終都是失敗了 .....
一邊食奶一邊撩陰玩蜜豆玩洞口, 突然小甜問我敢唔敢舔西, 舔西我至歡喜 , 立即去舔

跟Jay兄說的一樣, 小甜好enjoy被人奶西, 我一邊舔蜜豆一邊手指在玩洞, 出左好多水玩到"滋滋" , 佢就呻吟話爽又自摸搓波

奶西都奶左好耐, 就上套男上, 再試咀都是不可 , 插左一陣就1Q la

休息時, 無得車或咀, 唯有繼續搓波食奶, 我話肩膀有點酸, 佢話雖然唔識dup骨, 但都幫我按幾下, 抵讚:148clap[1]:

按完, 去沖下身, 出番來開始做第2Q, 69, 硬左上套, 女上左幾下見佢好似臉有難色 , 跟住佢建議側入

側入左一陣, 佢整個人伏下背入, 當時佢已經係咁話好爽 , 佢自己又伸隻手去捽豆,
雖然已經把她的patpat夾緊, 但出左好多水所以刺激感下降 , 插左幾分鐘後感到d軟
拉起佢跪在床上, 用手打返硬d, 狗仔, 插插下又硬得返哂 , 不停的插, 佢又不停的話好爽又伸隻手捽豆
佢就好似好enjoy, 但我的小九好似無感覺咁 , 只是不停的做活塞和打圈活動, 完全無可以射的感覺, 未幾keeper敲門

小甜話繼續插la重有時間, 咁我就繼續插多左百幾下, 但最終都做唔到2Q, 出唔到 ......

快手快腳沖好涼, 著返衫, 臨走前我話我出唔到第2Q, 問可唔可以咀一下補數ar?
結果臨走前成功拿到一咀

總結:
小甜 - 巨乳人妻愛好者適用, 以她的上圍size來說她一點都不肥, 相頭又順眼又enjoy sex,
難怪jay兄如此迷戀飲檸茶
she is a good sex partner, if she can be 咀 and 車

評分

查看全部評分

高級會員

Medal No.133-vo1

程九弟兄,你係美妙食果個維維,係咪凱悅ad果個維維呢?

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
thank you brother your report
其實小甜唔錯
但無車,咀都ok 只是唔太喜歡
還有佢好enjoy 玩對波
還有她關上眼時感覺仲正

PS: 一口啜雙第一次我就成功仲要沖涼時,但第二次失敗  她LIN太細粒啦

中級會員

a14a15

QQ
原帖由 harchai 於 28/11/2010 00:57 發表
程九弟兄,你係美妙食果個維維,係咪凱悅ad果個維維呢?

身型頭髮都好似, 我估應該係

中級會員

a14a15

QQ
原帖由 jayshing 於 28/11/2010 01:00 發表
thank you brother your report
其實小甜唔錯
但無車,咀都ok 只是唔太喜歡
還有佢好enjoy 玩對波
還有她關上眼時感覺仲正

agree

係jay兄你靚仔先有得咀

1萬

元老

QQ
原帖由 CHING-9NIHU 於 2010-11-28 01:02 發表

agree

係jay兄你靚仔先有得咀

我唔靚仔架 ,我第一次咀佢時的feel到她唔太喜歡,又無"備"開, 所以先咀到小小
其實番啅時有問佢,原來好唔喜歡車 可能對住我瓜

高級會員

Medal No.176

原帖由 jayshing 於 2010-11-28 01:14 發表

我唔靚仔架 ,我第一次咀佢時的feel到她唔太喜歡,又無"備"開, 所以先咀到小小
其實番啅時有問佢,原來好唔喜歡車 可能對住我瓜

我都問過,佢真係唔中意車,咀都係一般~~~

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 CHING-9NIHU 於 2010-11-28 00:46 發表
上左美妙, 好冷清只有維維, 桐桐, 瑩瑩, Angel 返工, 都唔大性趣
問sam哥Lily是如何的, 他說如果維維相頭是80分, Lily大約只有65分
心諗維維相頭都只是算OK, 咁Lily的相頭咪......

離開美妙轉戰金來閣,  ...

多謝9哥報告,學你話齋,如果有得,咁佢真係VERY GOOD,
你第二Q冇FEEL係攰,定係小程泥牛入海,不著邊際呢

高級會員

Medal No.176

多謝九兄飲檸茶食撻報告~~~

1萬

元老

QQ
原帖由 ryanwong13 於 2010-11-28 01:21 發表

我都問過,佢真係唔中意車,咀都係一般~~~

唉,所以先想換target
想試小雪