香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7776|回復: 69
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣-樣MIX, 身型幾靚, 有服務-小曼

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

岩岩做左超級版主, 而且近排隻船停左係金莎, 都係時候起錨試下新野, 整番個超級版主後第一個新囡報告先  今次我就掉番轉, 睇ching們既報告搵食, 目標係小曼(所以各ching既報告好重要架 ) , 因我知道小曼返夜, 咁岩夜晚有d野做, 做完都9點幾, 於是就打上金來閣問小曼返左未, keeper話有返, 於是就衝上去, 上到去見到肥b坐左係度, 傾左一陣就上房

坐左陣, 小曼就入黎, 佢著住條深色緊身短連身裙, 第一眼望落樣唔錯, 鼻高高, 一望就知係mix, 我估應該27-30頭左右,  而且身型幾靚, 同我差唔多高, 我估應該有160cm左右, 於是就攬左一陣, 隻手又不停抽下水, 跟住就望住佢個樣, 好自然咁咀落去  之後大家就解甲沖涼, 佢對波唔大亦唔細, 都夠玩, 而波身較淋, 但又未去到水袋波, 淺啡色lin, 而且有腰, 有幼長腿, 所以整體身型真係幾fit, 入到沖涼房我就坐係張洗pat椅度等佢服務我, 一開始佢就坐我大脾上面, 感覺又唔覺重, 佢就用隻鮑係咁磨我大脾, 鮑毛同腳毛既磨擦, 個種感覺又幾過癮  之後見對波係我面前, 我就渣下波, 又攬下條腰, 佢塊面同我距離好近, 於是亦都順勢咀落去, 而今次就有小車, 一路磨, 一路小車, 之後就慢慢錫我lin, 再到水蕭, 佢蕭功真係唔錯, 有深喉, 而且幾有層次, 所以好快都比佢吹硬左, 之後就出番去

由於我知道今次沖涼時間耐左, 有機會趕唔切出2Q, 於是一開波我就叫佢訓底, 比我玩佢先, (因為可以出完1Q後, 係回氣時間再享受佢既服務, 咁時間就岩岩好, 做到2Q時又享受到服務 ) , 一開始都係咀左陣, 再鍚頸, 到LIN, 隻手亦都慢慢各下移, 之後既功夫都唔多講, 好快就令到佢好HIGH, 下身不停咁郁去配合我既動作, 再加埋佢既呻吟聲, 就知道佢好想要, 所以我就帶套上馬, 一開始就男上, 呢個時候FEEL到佢好HIGH, 佢就主動伸利出黎要大車, 咁我就順勢去馬, 一路大車一路抽插, 雖然大車時間較短, 之後轉番小車,  不過都成功拎到大車牌  其間亦都FEEL到佢有幾下收音機, 於是好快就出左1Q, 出左後, 我亦都冇即時抽番出黎, 等佢慢慢享受下先, 而我都仲FEEL到有收音機開緊  等左陣, 就抽番出黎去沖涼

沖完涼出到去, 我就扒係度享受服務, 一開始就黎個BM先, 由於佢既頭髮好長, 佢既髮尾會輕輕掂到你, 好似R緊你咁, 加埋對波磨你, 個種感覺又係幾爽(其實係佢咁岩唔記得拎髮夾入黎, 所以冇得扎起頭髮, 咁我先試到 ) , 之後就用利鑽我耳仔, 再慢慢鍚背部, 鍚左陣, 佢就掉轉身, 隻鮑坐係你背部, 你背脊會FEEL到隻鮑既暖力, 個種感覺又係唔錯  佢就再慢慢鍚到落腳瓜位, 再慢慢鍚個PAT PAT, 佢係有毒龍鑽既, 不過我話唔洗, (可以慳番時間), 再幫我按左陣, 就開始第2Q, 佢就開始鍚我LIN, 再吹蕭, 佢蕭功真係唔錯, 有深喉, 可以成條吞晒, 所以好快就比佢吹硬, 由於近排忙多野做, 個人較累, 於是今次我就唔TURN佢, 由佢一開始黎個女上, 佢就主動黎個大車先, 之後慢慢郁, 玩左陣, 我驚佢累, 於是就轉番男上, 佢隻腳可以開到好大, 可以下下盡情咁插盡, 抽插既時候, 佢都有自己渣對波, 仲有放隻手指係脣上, 個樣比人感覺好姣, 於是亦都出埋第2Q, 同之前一樣, 亦都冇即時抽番出黎, 享受埋收音機先去沖涼, 係沖緊涼既時候, KEEPER就拍門, 時間真係岩岩好  事後問佢係咪個個都有咀同車牌, 佢話要睇FEEL, 如果有FEEL既, 一切都係好自然咁, 完全冇諗過會唔會有咀同車牌(不過我估應該都唔難既)

總結: 小曼真係幾好, 樣唔錯, 鼻高高, 一望就知係mix, 我估應該27-30頭左右,  而且身型幾靚, 都算高挑, 有腰, 有幼長腿, 對波唔大亦唔細, 都算夠玩, 淺啡色LIN, 而且有服務, 岩FEEL有咀同車牌(我估應該唔難), 同時亦都有少少女友FEEL, 所以我覺得岩想玩服務既同時, 亦都想有少少女友FEEL既CHING, (我覺得偏向服務既感覺較重), 所以小曼都值得一試, 佢好似返10點左右至早上7點, 岩晒睇完波可以出動, 而且2點至7點仲有優惠價

PS.太耐冇寫報告, 可能會寫得冇咁好   

評分

查看全部評分

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
thank you K版這個超級報告
車牌王真勁,一出手就囉到
可唔可以教下我好
真可惜時間太晚啦
可能要就就時間先可以去看

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jayshing 於 2010-12-2 21:51 發表
thank you K版這個超級報告
車牌王真勁,一出手就囉到
可唔可以教下我好
真可惜時間太晚啦
可能要就就時間先可以去看

其實佢都唔算難拎, 因HOHO兄都有拎到小車, 不過我係拎到短暫既大車先提下

其實傾下計, 講下笑, 令到氣氛RELAX, 通常都冇咩問題, 有好大機會拎到

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-2 21:54 發表

其實佢都唔算難拎, 因HOHO兄都有拎到小車, 不過我係拎到短暫既大車先提下

其實傾下計, 講下笑, 令到氣氛RELAX, 通常都冇咩問題, 有好大機會拎到

明天試下先
可能就到時間
小曼
PS: 見到金來廣告又有新囡囡wor "樂樂",好像ok wor

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-2 21:44 發表
岩岩做左超級版主, 而且近排隻船停左係金莎, 都係時候起錨試下新野, 整番個超級版主後第一個新囡報告先  今次我就掉番轉, 睇ching們既報告搵食, 目標係小曼(所以各ching既報告好重要架 ) , 因我知道小 ...

多謝K超級版主升LV第一擊:
計吓數你差唔多成兩個星期先再出報告喎,得閒要出多D新囡囡報告,唔係就連報告都唔識打喇

小曼D服務應該中規中矩,玩FEEL會好點,可以做後備目標。

早輪七點幾上到去,見佢著住SEE-THROUGH裙加T-BACK,好鬼正

初級會員

dingQQ27food

好似幾好喎,時間又啱我.......唔知佢禮拜日返唔返呢?

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 chun841007 於 2010-12-3 05:43 發表
好似幾好喎,時間又啱我.......唔知佢禮拜日返唔返呢?

chun841007兄:

揀日不如撞日啦,如果E + 你唔攰,不如即刻起行,無謂等啦

2萬

元老

QQ
原帖由 ballballlover 於 2010-12-2 22:28 發表
午夜二點到早上七點有優惠,美股收5點,過到去咪6點,香可以優惠價食!

咁你喺咪而家出擊o即