香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1306|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金沙靚女多多 (鹹濕仔報告中文版)

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
昨日16:30我上到金莎,只得俊哥一個好忙咁執緊房,(另一個KEEPER哥哥就下午放假),當時淨番兩間房。而我睇咗COCO, DIDI,叮噹仲有一個好似囡囡叫"小鯨"(唔知有冇聽錯)。我問小雪同莎莎都未番,俊哥介紹多多畀我,我於是話俊哥話乜要乜啦。咁我仲要等多20分鐘,其間同D囡囡傾咗陣偈,我好奇怪點解佢哋都識得我咁,好哋對話非常之好仲有講有笑添。

吹完水之後我入咗房,等到差不多5pm,多多就入房,我眼前一亮,佢好正,走肥大波又夠高(170cm),係MCOT。佢著住緊身T-Shirt,加淺藍色緊身牛仔褸同著住條短窄牛仔衭,配襯住對啡色靴,凸顯出對長腿非常之靚,一閂門多多就行埋嚟輕抱住我直接咀落離,佢條脷又軟又暖仲車功一流,佢伸手入我t-shirt入便搞我兩粒lin,咁樣都到我扯到硬晒,我哋一路大車一路除,我除晒佢D衫,睇清佢仲靚D,八成似周慧敏同李蘢兒,真係好靚,行入去沖涼都兩個咀未離開過。

佢好小心咁洗我碌好硬嘅細佬,我就溫柔地揸囡囡對波,淺色嘅乳頭好靚,"天呀~~~",最弊大得嚟硬,又打假波,呢樣係多多最差之處。佢轉身用背脊擦我條好硬好硬嘅蛇仔,條蛇仲跣咗入去隻GAP....附近又出又入,佢轉身用雙溫暖手捽碌柒,仲同我車呀車。

我地行出沖涼間,好溫柔咁互相為對方抺乾身。多多叫我瞓低,然後緊抱住我就好似夫妻咁,跟住開始車,雙脷緊緊交纏,咁當然我雙手不停摸索囡囡每一吋身體啦,車咗好耐多多先開始口舌漫游全身,佢條脷又濕又暖。最後佢錫我枝硬棍又含情脈脈望實我,先慢慢吞咗兩粒春袋,嘩~~爽死我呀~~~啜咗幾吓波子之後,佢由龜頭開始逐吋逐吋吞噬碌撚,直至成條完全消失為止,搞到我就嚟爆,佢轉身同車咗陣,如此此複咗兩次。跟住我坐喺度享受佢幫我吹,最後射晒D子孫喺多多嘅硬大波度。

我哋沖咗身又抹身,上番床之後互相然後緊抱狂野地大車突車咗幾分鐘,多多就坐喺我腳度用隻好濕好濕出晒水嘅暖鮑捽我細佬底部,呢樣真係一大享受但係我細佬仲回緊氣~~~為咗對佢好D,我叫囡囡瞓底,我地好車同互相撫摸對方身體,同捽多多隻鮑仔,捽到出晒水之後,我跟住(過膠)插入去隻鮑度,真係好暖好正,我慢慢插嚟細味每一吓抽插,然後多多玩坐蓮,我哋一路車,我開始用力頂上去,但因為囡囡隻鮑太淺整親佢。咁我唯有叫佢瞓底等佢舒服D,我就細力D屌佢個閪啦~~~我越嚟越快越用力咁抽插,插到身水身汗,最弊就係開始打軟鞭~~多多搞番硬碌撚再屌過,過多陣又打軟鞭,最後出唔到第2Q,我同多多瞓低抖咗陣~~淨番10分鐘,我哋一路傾偈一路不停車直至夠鐘。

我同多多有一段美好嘅時光,我哋搞到對方好好FEEL。其間(全程用國語)傾咗好多好耐,亦都車咗好耐,差唔多用8成時間係度車車車,老實講真係好很正。不幸地,呢次係我第2 次喺指壓完成唔到第2Q喇,上一次係COCO,而以前從未試過咁嘅現象,我真係唔知點解同多多咁索咁正的囡囡都係完成唔到2Q。

多多係個好女仔,基於個人私隱,我唔會講佢嘅嘢。多多喺金莎返PART TIME嘅,就似以前個妹妹咁,供應有限,要食襯早喇。

原文:
http://www.hk148forum.com/viewthread.php?tid=62973&page=1#pid258668

評分

查看全部評分

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
都是JJ兄寫得好d

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

dingQQ27food

好嘢好嘢......
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心