香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5928|回復: 51
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣 文文

初級會員

dingQQ27food

今日公司補返兩個鐘俾我,咁就賺咗兩個鐘,難得我閒日有間,即刻返屋企上網搵下目標先啦,(其實係諗住搵小曼架,不過返嚟洗個面啫)再打個電話上去問下有咩女返工,點知聽電話嗰個人話今日凍咗,所以無乜女返工,小曼都無返,但係就有文文同埋nana,頭先見到文文啲報告好似唔錯,nana我又想試,好,一於上去睇下我好唔好彩,上到去,keeper哥哥俾咗三個女我睇,其中一個應該係小甜,三個都睇唔啱keeper哥哥話無哂女,咁我就問佢唔係仲有文文同埋nana咩,佢話兩個都做緊(咁即係唔係無哂啦)最快係文文,都要等十五分鐘,又等...今次好準時,真係十五分鐘,開門見到文文,樣ok,走肥,雖然唔係我平時想食嗰啲,但係我想等..就試下其他口味啦..入到房各自除衫,初頭俾我感覺幾cool,可能佢啱啱做完同埋攰啩,個樣有啲伍詠薇嗰種feel,到沖涼嗰陣先開始講下嘢,都係話我身材好fit,又問我識唔識震波,咁我咪震一次俾佢睇囉,佢一睇完即刻生猛咗,我同佢講有人喺討論區起你喎,佢又緊張喎,即刻問係講好嘢定係衰嘢,我反問返佢,乜你有衰嘢俾人講咩..咁佢又話無..上到床,開始出動佢條脷啦,嘩,佢條脷舐到我好舒服呀,有咀,但係無得車,,佢下面真係幾窄喎,今次我終於叻仔返一次,無上次同lulu咁快啦,我仲換咗幾個姿勢tim...不過佢就出哂汗囉,咁我就快手啲完成咗第一q,佢下面真係會咬人架,幾乎掹唔返我細佬出嚟,佢幫我按一陣腳,就沖涼,沖完佢問我仲做唔做多次,我話唔做啦,再做你會死架,(其實係我自己攰,哈哈....)咁佢就幫我吹,佢又知我攰喎,仲叫我唔好吹吹下瞓着咗,嘥咗佢啲心機喎..快就俾佢吹硬咗,佢問吹唔吹得爆,我話應該唔得啦,話哂都第二次叫,佢死都唔信,仲落力啲吹,真係俾佢吹爆咗喎..咁就完成咗第二q啦..勁過上次呀,不過呢條女又真係好落力嘅,自從上咗嚟同各位師兄吹下水之後,就兩次食到好嘢,雖然今次呢個唔係幼幼,但係原來唔一定係幼幼先有外形嘅,好,下次又試下其他嘢先....(等女其間,發覺部iphone上唔到網,但係上facebook同埋msn又無問題喎,有無師兄知點解呢?)

評分

查看全部評分

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

thx~功夫大廚報告

難得你閒日出動, 仲要食到好野  其實有時同中囡玩都唔錯, 而且佢地既技巧同後生女又係唔同感覺

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

medal_cc1

精彩震波報告!

高級會員

Medal No.176

估唔到功夫大廚有野表演~~勁!
都話你耐力驚人~~第2次上去就搵番個感覺,唔會派報紙~
仲出埋以退為進,等囡囡死心不息要吹爆師兄~~

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
功夫大廚 Show Time 2Q~~~
可惜你食唔到小曼妹妹啦 但都好文文感覺都唔錯
找天看看先

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
原帖由 ballballlover 於 2010-12-10 11:55 發表
文文係幾cool, 就像會計部文員少說話, 多多做, 好有心機工作!

原來囡囡鐘意我地識震波, 不過以我體格, 都好難練到!!!

我一定唔可以啦
六神合體點震wor
震肚就可以

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jayshing 於 2010-12-10 11:59 發表

我一定唔可以啦
六神合體點震wor
震肚就可以

抽插緊個時震肚

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 chun841007 於 2010-12-10 06:24 發表
今日公司補返兩個鐘俾我,咁就賺咗兩個鐘,難得我閒日有間,即刻返屋企上網搵下目標先啦,(其實係諗住搵小曼架,不過返嚟洗個面啫)再打個電話上去問下有咩女返工,點知聽電話嗰個人話今日凍&#2165 ...

多謝大厨兄報告:

識功夫真係好,連震波都識,不如考慮吓教吓D囡囡點樣震波,教吓巴打春袋變震旦,咁埋牙果陣多D嘢玩啦