香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4696|回復: 41
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣....小曼

初級會員

dingQQ27food

好...各位都期待已久啦..
我等咗咁耐,就係諗住睇下小曼同娜娜邊個會快啲..結果係小曼,果然係一名靚女呀(但係應該唔係幼幼),睇啱,即刻問keeper可唔可以上大房,上得,(個keeper已經認得我,可能我太麻煩,揀極都唔啱),上到房,大家除衫沖涼,唔,有少少肥肥哋,不過係可以接受,期間有講有笑,仲話我有都有對波,大家都有嘢玩,又用隻鮑魚刷我大脾,上到床,佢鍚咗一陣,今日我又無乜興趣俾人服侍,於是就係我玩佢啦..哈哈,佢話有啲熱(我哋啱啱沖完熱水涼),我就攞啲冰塞咗入佢下面,勁好玩..再用手指插,佢個樣舒服到呢...唔知係啲冰溶咗定係咩呢,已經有啲吱吱聲,即刻上套做啦,今次又勁咗,有返隨心所欲嗰種感覺,仲有得車tim(初初都無)都有啲攰就最後衝刺啦,搞掂....不過因為我今日自己都有操拳,所以都無諗住第二q啦,洗一洗條jj就叫佢幫我按一陣腳,一直到夠鐘..咁我又唔知足唔足鐘喎,因為我好想快啲返屋企寫報告同埋瞓覺,太攰啦,不過今次又好滿意,女又靚,又無冷場,係唔肥b哥唔得閒俾我打招呼啫,不過我唔知點解會收$430,乜有分邊個女咩價錢架咩?(只係問下)
p.s.小弟能夠接二連三食到好嘢,全靠咁多位師兄幫手,thank you!

評分

查看全部評分

說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
thank you chun 兄你個報告
大鐘 70 分鐘米收 $430
都話小曼正啦 如果無擰茶的話我一定要小曼
是否無介紹錯
PS: 有人想食魚都唔得

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

thx~大廚兄報告

小曼係幾靚女, 佢唔算係幼幼, 算係有女人味個隻

睇黎你今次都玩得好盡興, 仲用埋冰黎服務囡囡, 我都未試過 唔知囡囡會有咩感覺, 下次有機會試下先

因金來閣係細鐘50分鐘 $390, 70分鐘 $430, keeper以為你係玩大鐘, 所以收你$430, 如果下次你只想玩細鐘既, 可以入房前主動同keeper講, 免得到時大家會有誤會  (當然keeper都有責任事前問定客人想玩大鐘定細鐘)

高級會員

Medal No.176

呢味係咪冰鎮窩麻鮑呀~
你將廚藝融入食囡技術之中~~~真係別開生面,大開眼界~~

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

Medal No.176

原帖由 ballballlover 於 2010-12-13 09:22 發表

冰鎮窩麻鮑!個名好貼切,比得上油浸禾花雀!

功夫大廚兄舖頭有冇呢兩味呀~~

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
大厨兄:

你果味冰鎮鮑魚仔好正喎 ,仲要整多味鮑汁焗遼參添 ,真係好滋味