香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3495|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金來閣 - 小玲的秘技

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
****前言****

星期日執拾自己個行囊至發現仲有粒大力仔未食,於是食埋佢,星期一1PM上去金來閣得四五個囡囡,檸茶同小雲都有返工,好彩寶兒喺度,咁就番啅佢啦,我上房之前仲特登落街買小小野畀寶兒同LULU添。

番啅過程不表了,大致係:我買完嘢上去寶兒喺廳度拖住我老公前老公後咁 ,入房狂車>沖涼繼續車>抹乾身我站著佢跪喺度吹簫>上床狂車>吹簫>車車>寶兒跪喺度,我喺後面食撻>用棍磨靚鮑(爭D打真軍)  >六九互舔 >坐蓮>傳教士>掛鼓>爆漿 >相擁大車到夠鐘 >科水,吹水,望到小玲同小魚(兩人都係大波嬌小中囡),感覺小玲靚D,就同佢講第二日搵佢>走人。

星期二晚諗起星期一答應大咪小玲會搵佢,咁就撥個輪畀小冬冬預約小玲,約9PM上到去,同小冬冬打個蕉呼,就上樓上,個KEEPER鬼咁好人咁咗我去水床間房,不過我怕凍要咗間細房。

****正題****

隔咗陣小玲就入嚟,伊人先替我除衫掛衫,我因尿急小便沒有和她熱身,
她用超重鄉下話嘅白話,呻原本已放工,因漏了電話,回公司時,小冬冬要佢做埋mark單才走,
所以不大開心,小玲因放了很長M假,有少許不在狀態,我於是抱住她呵護吓,等她放鬆心情,

在浴室看清楚小玲:150CM,皮膚有若白玉凝脂,非常滑漏,大波(36C)但雙蓮唔突,淋淋哋幾好揸,纖巧走肥。

小玲同我洗淨全身,再讓我坐在洗PAT椅度,用籮柚磨我JJ,技巧純熟,好快JJ就起頭頂住囡囡個妹妹刮刮吓,
磨咗陣,小玲便轉身用對36C導彈同做乳交七 ,佢用對白滑大波上上下下咁套弄JJ之餘,仲用手指輕力R龜頭,同掃袋,真係爽到冇朋友

跟住佢拉我起身,背對住我,想用屁股磨JJ,可惜她生得太矮,只到我膊頭,變相用背脊磨JJ
我於是扎馬沉身等伊人可以用屁股磨JJ,阿小玲磨咗陣JJ,就伸手將我條JJ放在大肶罅位置再拎吓拎吓個PATPAT,同刮我龜頭,我條撚畀佢妹妹捽到硬到飛起
佢仲轉身攬住我繼續將我條JJ放在大肶罅位置前前後後係咁磨,我乘機問佢攞車牌,仲好成功咁攞咗個貨VAN牌,
小玲畀我車到HIGH HIGH哋,不停前後磨弄,就咁磨多一陣,我就敗陣投降。

抹乾身之後,我趴喺張床度由小玲先為我按咗一陣腳,再同我做漫游,
轉身之後,我抱住小玲大車咗陣,先畀佢錫我NIPPLES,同幫我吹,頂~~頭先掛住玩素股,唔鳩記咗試水簫添
佢輕柔咁同我含撚,吹咗陣,就猛話我細佬大,吹吓舔吓,終於吹我細佬硬晒,跟住同佢玩多陣69式,食咗幾分鐘鮑魚
跟住佢幫我上套,小玲過緊膠嘅時候話:你個細佬大到個套都戴唔落,
跟住我叫囡囡先坐蓮去慢慢適應吓,咁小玲慢慢坐落去我條撚度,嘩~~佢隻鮑都幾窄吓,睇住小玲嘅表情,就知佢未試坐咁大碌撚 ,我驚整親佢,就由佢控制啦,睇住小玲緩慢咁上下套弄,望住條柒消失喺佢個盤絲洞,加埋畀佢個緊窄隧道夾住,都咪話唔HIGH呀

小玲UN咗陣,就由我反身去扑佢喇,我先同啜幾吓奶奶,再校好炮台就一嘢插晒一去隻鮑度,插盡之後仲磨咗陣
先至慢慢抽插,囡囡就掰盡雙腿,緊纏住我,我一於好小理,繼續用擴音機去擴音
小玲畀我屌咗一陣開始頂唔順我部擴音機,鬆開雙腳,我乘機捉住佢雙腳狂轟幾拾吓先放開囡囡一雙美腿,
佢就合埋雙腿想我碌柒插得冇咁入,我唔理得咁多,捉住對大波繼續抽插,抽吓插呀~~~
我大力屌咗十幾分鐘就感覺隻鮑好似出爐旦撻咁有D燙,而小玲抱緊我話:巧痕,巧師傅,老中你插塞我巧師傅呀~~~~
仲瘋狂同我起勢車車車,我覺得碌撚好似畀熱水浸住咁,好鬼頂癮,插多幾吓仲吱吱聲,屌多幾吓部擴音機就漏電:漏晒D電水出嚟

我爆發完之後繼續插住隻鮑魚仔,而小玲就抱住我休息,直至Keeper哥仔拍門先至起身
沖洗完,抹乾身,大車咗一陣先著衫,再整個三分鐘法式告別濕吻,我才依依不捨咁落番去,

****次回預告****

畀錢個陣小冬冬已經放工,我無意地望到白板度有個利利個名,索吓料,強仔話:
利利係招呼型,(高唔高)高挑身材。[照佢意思,利利應該都係中女一名],就等我賽馬日嚟策騎隻新馬先。

****總結****

小玲如果狀態好,絶對靚爆鏡,大波(36C)小粒(150CM),沖涼個PART<<素股>>超正 ,相信冇人反對,唔信自己試吓,隧道幾窄(對我而言)

小貼士
======

部暖風機最好:

1)入房即刻開大佢,跟住沖涼,沖涼時最好遠離浴簾位,出嚟就關咗機再抹身

2)沖完涼,出嚟抹乾身再開大佢

評分

查看全部評分

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
擒晚試過利利,佢對大波仲大小玲對波一個CUP仲好敏感,佢話自36D,不過我用手度過應該有37D倒

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-16 06:55 發表
擒晚試過利利,佢對大波仲大小玲對波一個CUP仲好敏感,佢話自36D,不過我用手度過應該有37D倒

咁我地再等睇你既利利報告   JJCC兄知道之後有排都冇咩時間食野, 近排就密密食, 真係辛苦晒 (而我就可以乘機偷懶一下 )

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-16 06:54 發表
****前言****

星期日執拾自己個行囊至發現仲有粒大力仔未食,於是食埋佢,星期一1PM上去金來閣得四五個囡囡,檸茶同小雲都有返工,好彩寶兒喺度,咁就番啅佢啦,我上房之前仲特登落街買小小野畀寶兒同LULU添 ...

小玲應該都算係玩得淫同放, 而且睇黎同你都玩得幾夾, 當收音機遇上擴音機

2萬

元老

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-16 09:26 發表

咁我地再等睇你既利利報告   JJCC兄知道之後有排都冇咩時間食野, 近排就密密食, 真係辛苦晒 (而我就可以乘機偷懶一下 )

利利報告努力中,呢輪真係食密咗,十日上咗去金來閣五次,鬼叫通街都係短裙黑絲

我諗利利大波啱波超版口味,不過我怕整痛利利冇試波超版絶活

2萬

元老

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-16 09:29 發表

小玲應該都算係玩得淫同放, 而且睇黎同你都玩得幾夾, 當收音機遇上擴音機

小玲幾OK嫁,可以做吓第二後備門將

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-16 06:55 發表

身高怎樣?
小玲可能我ok d

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

thanks jj兄report...小玲好正咁喎~我都好喜歡掃股