香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 8069|回復: 63
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金來閣 - 非一般服務非一般享受 GiGi

中級會員

a14a15

QQ
在大量新囡湧現的引誘下, 今日一放工4:30pm即上去happy下
my target: BoBo, 可可, 琪琪, GiGi 及 小s
去到房間幾乎爆滿 (生意好好)
BoBo及可可上緊鐘, 琪琪未返, 小s要明天(22/12)放完m假才返工
咁就試下美女冬推介的GiGi
____________________________________________________________________________________

在樓上房等囡, 不久強哥帶來GiGi

相頭: 30+中囡, 順眼, 有對淫眼
身段: 160cm高, 豐滿結實, 皮膚白滑, 波略大於cup手, 有小腩

中囡小弟原身唔arm, 但見佢都幾淫, 咁就唔好太偏食要飲食均衡, 一次幼幼食GF feell 一次中囡食服務la

入房佢主動攬攬, 靚仔前靚仔後, 傾左唔夠兩句, 自稱之前在Causeway Bay的茶樓做
佢就手多多搵小九la, 我都順手搓下佢個豐臀
攬住試咀, 好有技巧的閃開左, 唔勉強而興趣也不大
攬多陣磨左陣, 互相除衫, WOW桃好色T-back配著她的豐臀, 忍唔住要對鏡用小九磨下豐臀T-back, 好色ar!

除清, 入去好細的沖涼間, D水開左好耐才夠熱, 而且不大stable, 這個一定要反映下, 因為在冬天水溫不足真好難頂.....
大致洗淨全身, 做左幾下BM, 就到正肉 - 洗底椅

她要我坐上洗底椅好好享受, 當然照做, 她雙手及小九塗上沐浴露, 開始她的手技
有別於一般手法, 她一手用指甲輕撩袋袋, 另一手用指甲輕撩龜頭
時而用力時而放鬆, 每一下都觸及敏感點, 每逢她一撩, 我忍唔住呻吟打冷擅
真的無法手多多, 因為太專注享受肉體的刺激
撩左一論, 她撩袋的手開始撩my ass, 而且少少的插進, 當插進時她的另一手會同步撩龜頭
又是另一個層次的爽, 當時我己經是閉目enjoy那種酥麻感
爽多左一陣, GiGi話出去再玩, 而且一定會爽到我大叫
我心諗今次遇到高手, 一定任佢魚肉la

出返去, 她要我伏著, 簡單的做左一陣背, 就要我跪著舉起個patpat, 心諗又有得嘆la
開頭手法跟在沖涼間類似, 這一切的過程都可用鏡看到
一手用指甲輕撩袋袋, 另一手用指甲輕撩龜頭
跟住佢終於出口la, 毒龍鑽, 先溫柔的舔patpat周圍, 跟住就主攻ass hole
又一次三點刺激, 一手撩龜頭, 一手撩袋袋, 一舌暖c眼, 好的好舒服好麻

跟住佢又轉招, 手口位置對掉
一手繼續撩龜頭, 另一手搞c眼, 一口吞eggegg
吞egg技術超班, 力度適中, 不是用死力扯袋, 而是把eggegg含在口中玩弄
一邊口中玩egg, 一邊的手也愈插愈深及向前列線方向按壓, 另一手除了撩龜頭外會配合動作用陰力握緊陽具的根部
在這過程中, 我可算是不能自拔, 在鏡中看著小九被這樣的玩弄,
一來唔想咁就敗陣, 但又真係爽到郁唔到, 只有在輕聲的呻吟
不久感到小九好脹好酸, GiGi看準時機同時壓c眼,食eggegg,手握陽具的根部, 把小九的口向下   
腦中一陣電流, 大聲呻吟了, 在鏡中看到在小九的口中嘔出好多子孫, 而且全噴在GiGi預先舖好的紙巾上

爆發後全身軟哂, 繼續著patpat舉起的動作, 而且GiGi就好快的清理了現場, 也幫小九略為清潔
跟住佢就叫我伏下休下先, 而佢就去左沖身, 好快就返出來
早前我跟她說過肩膀有點酸痛, 所以佢就話按下摩

手骨達正骨級數, 力度夠, 穴位準, 手法多元化(按, 壓, 搓, 肘頂, 拍, 鎚 等...), 技術比陀地情婦小倩的更高明
除了按肩膀, 結果全身都按哂, 按到差唔多夠鐘, 真係全身鬆哂.
GiGi都話按到佢自己條腰都好累, 今次真係辛苦哂佢
沖涼, 傾多兩句就走人la.

總結:
GiGi, 技術精湛而且骨技也不錯
可惜小弟功力太低, 未試到她的口技和床技就已敗陣, 還請各方高手一試她的虛實
但始終是中囡未必會返食, 但應該幾arm中囡愛好者(jjcc兄)

_______________________________________________________________________________________

賽後又同美女冬冬吹水順便睇下囡,
見到BoBo著短裙sexy,個子不高,幾有身材, 眼大大面尖尖, 斯文look中一點姣, 目視起碼有美妙叮叮的級數

吹水期間, 又有另一位師兄happy完坐下吹水, 是金來閣的熟客, 也是148forum中未有燒錄功能的讀者, 佢話都想開個account傾下偈, 唔知佢會唔會變成有燒錄功能呢?

見到B哥, 重請我地食蔗, 一邊食蔗一邊目及囡, 爽, Thank you B哥

評分

查看全部評分

中級會員

e13

Thanks your detail report

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

一個好正ge報告~thx c-hing

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 CHING-9NIHU 於 2010-12-22 01:07 發表
在大量新囡湧現的引誘下, 今日一放工4:30pm即上去happy下
my target: BoBo, 可可, 琪琪, GiGi 及 小s
去到房間幾乎爆滿 (生意好好)
BoBo及可可上緊鐘, 琪琪未返, 小s要明天(22/12)放完m假才返工
咁就試下美女冬推 ...

多謝9哥詳盡報告:

呢次9哥掉番轉頭畀GIGI 調教

淨睇你詳細描述此女嘅手藝,就知道佢超凡入聖啦,
睇你咁失威,連口技同床技都未享受就派報紙,我都戙你心UP,
等我搵日幫你去試埋下半PART,
佢夠件頭,應該幾啱我嘅

P.S.我估你又要咗廣告相果間超大房(沖涼間在角位),天氣凍真係唔好揀呀 ,我試過喺間度畀文文用熱水燙親JJ
你寫到好似148網淨得我一個好中女咁
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

中級會員

a14a15

QQ
原帖由 ballballlover 於 22/12/2010 01:31 發表
加油呀!推薦多個章比你!

謝過波版先

小弟志在分享, 有無章都無所謂

中級會員

a14a15

QQ
原帖由 jjcc1914 於 22/12/2010 01:45 發表

多謝9哥詳盡報告:

呢次9哥掉番轉頭畀GIGI 調教

淨睇你詳細描述此女嘅手藝,就知道佢超凡入聖啦,
睇你咁失威,連口技同床技都未享受就派報紙,我都戙你心UP,
等我搵日幫你去試埋下半 ...

今次與上次完全是相反, 今次食的是殘廢餐, 只是躺著閉目享受

真係要靠高手如jjcc兄你來試埋佢其他的技倆

jjcc兄是中囡愛好者聯盟盟主?!  

p.s. 可能D水凍得滯, 有少少凍親, 宜家喉嚨痛到訓唔著

中級會員

a14a15

QQ
原帖由 arsenal620 於 22/12/2010 04:32 發表
有囡 目及 咁爽
如果 bobo 有 adv 相睇下就好咯

應該遲早都會影, 因為BoBo個好姊妹都有影

A兄等唔切的話, 咪上去'目及''目及'law

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 CHING-9NIHU 於 2010-12-22 06:15 發表

今次與上次完全是相反, 今次食的是殘廢餐, 只是躺著閉目享受

真係要靠高手如jjcc兄你來試埋佢其他的技倆

jjcc兄是中囡愛好者聯盟盟主?!  

p.s. 可能D水凍得滯, 有少少凍親, 宜家喉嚨痛到訓唔著

九哥:
小心保重身子呀,今天比昨天凍了點,飲咳水食喉糖,等快D好番啦

食殘廢餐咪幾好,唔洗郁,我都有性趣庄會會GIGI,不過會叫佢咪搞我C眼,

我就冇乜資格做中囡愛好者聯盟盟主喇,做吓會員就差唔多