香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6766|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

灣仔印度少女正唔正 (相+Report)

2萬

元老

19歲
第1Q後影的,手機影得不好,不過難得佢畀影個樣

中場休息時在廳影的,個廳好大好多雜物

今次係小弟第一次出report,文彩不精,只有照了一張手機影的相

抽插過程唔多講,反而想講下我係點樣搭上佢

大前日小弟放假兩天本來在1week前約好幾條豬朋狗友出黎BBQ吹水,點知一個二個放飛機,一個電話唔通,一個要OT,算數! 我一起床時已是下午3點鐘幾,落左附近食左個茶餐坐到4點,然後一支公去左睇戲,出番黎時已經係7點了,去左大X樂又食一餐。飽溫後細路開始有D訊號,本來諗住行多一陣街就回家自己煲4仔算數。行行下行到摩理臣山水池附近一個唔顯眼既細公園仔到坐一下,公園裡當時只有兩個著民族服既印度女仕坐係到傾談,一中一俏。當我入公園時我地也有幾秒既眼神交流還有微笑了一下…這一刻突然記得之前好似見到e到有C兄出過一份好長既report係專講在港島區食南亞/印度同中東妹,原來係真的~區內真係有e D人,質素真係唔錯, 可惜份report再搵唔番冇左,如果唔係我真想多謝個位c兄!

講番轉頭,我個位都未坐暖,其中一個年約30歲既中女走埋黎用唔正既中文問我e家幾點鐘,佢講得好搞笑不過禮貌上我冇笑出口,我用中文答番佢後,佢就問我識唔識講英文,好彩我英語都talk得下,就同妳吹下水吧。就係咁對傾左大約5分鐘到,那個俏少女也走過黎坐,兩個都好身材,差唔多有160cm高,我地一齊坐在長椅到足足廢up左30mins(其實都唔係傾左好多野,有一半都係佢地自己傾又或者在唱歌),可能大家食飽飯冇事做的關係又可能見我得個廿靚歲…不過我留意到那個俏少女在每次交談時也有意冇意望住我,佢笑個樣好甜好正,淺棕色皮膚在街燈下顯得很光滑…冇咩點make up,佢個名叫Nayer,好似係咁樣串,佢英文唔太懂,也莫講話中文了

正當我見時間都差唔多要歸家時,可能佢地都get到我(因為我睇左錶幾次),中女開始開門見山問我有冇女朋友,想唔想找個女人….其實我已慾火中燒左好耐~
議好價後便去左一舊唐樓,裡面間格簡單不過幾大一陣陣檀香味,原來係佢地既屋…..沖完涼一入房Nayer就好主動,過程好好笑容同多眼神交流,也有玩69,佢下面好多水又夠緊冇味乾淨不過毛就少左d。全程中女在廳聽佢d印度歌。我第一次食印度妹覺得好有新鮮感,由其係除佢衫要分開兩個部份,佢上身係一件類似bar top連雞翼袖 + 一條長絲巾包住,露出腹部和肚臍,在乳溝中間拉開d bak 鈕裡面就有個好靚既bar,佢對乳有34C, 下身係一條由大絲巾卷成的”長裙”要除它就要畀d耐性,長裙內就係誘人既小底褲了,腰間有一條小銀鏈,雙腳也有d類似飾物小金鏈,在每插一下都會發出鈴鈴聲好得意好迷人。

在前戲後第一Q搞左10分鐘就爆左,真失禮,因為忍左好耐加上佢身上d體香和髮香實在太誘人。之後在床上傾左一陣也訓左一陣回回氣。第2Q前戲今次慢慢來,搞得佢郁來郁去,細細聲呻吟夾雜呼吸聲,佢用口幫小弟弟起機時不停望住我還時不時微笑...上馬前佢還差點忘記了我仍未帶套就坐上來…我及時托住佢,佢定左3秒望住我先明白我既用意….high到忘了型,有驚無險
大戰5個多鐘出了2Q,全部$350,搞完後中女還煮左咖哩請我食,真係好有家feel,我地一齊坐下慢慢食完先走

走之前(其實已經半夜3點了)中女轉述Nayer的話給我,佢話下次可以過夜和試下玩3P,我覺得我在短期內好大機會會番食

它對話得知:
果個中年女係Nayer同鄉同姓但不是親戚….中女之前在印度也是妓女後來跟親戚移民來港,至於Nayer原來才剛移民來港4個多月,在鄉下當過一年廟妓(社會地位比普通妓女還要低...因為家庭冇錢,所以出世後被賣掉)但村裡窮很少有知客平時只係幫手打掃下廟寺, 後來地方政府禁了廟妓,也因為姓氏階級問題不能再留在村裡生活,生活出了問題無人無物….兩人早上都有正職,收入總好過在家鄉,在港也不是以當妓為主就只當係額外收入,所以只會做熟人或合眼緣既客....覺得香港女人地位好高好幸福

PS: 不要問我拿contact,因為我唔係馬伕,想食就去灣仔碰下,我見到區內都有幾多類似印度的人居住

初級會員

睇完已經好想去馬
好係我杯荼仲要抵玩到有 2 Q~

初級會員

Medal No.8

好正既艷遇,可遇不可求

初級會員

睇相好似 痴肥左小小

初級會員

fatfat dai

初級會員

極抵值得回味  she'w worthy to try and thanks for report

初級會員

黑咕勒突,包吾會比人搵笨柒!

初級會員

另類選擇,可遇不可求!

初級會員

please pm tel to me

please pm tel to me

初級會員

Thank You!