香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2557|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣 - Ada

高級會員

ghost

QQ
今天下午放假因此就去左金來閣
今次也是撞手神沒book,上到去見到冬冬很忙的接電話. 當冬冬接完電話後,佢竟然認得我
說真我都是上年年尾才上過金來閣2次..... 這樣都認得我下次不可以不再來了
見到板有金子,ada, lulu !!!! 3個都在還要沒上鐘
最後,就決定試新來又少report的ada
今次跟冬冬說要上層d房,強哥就按排趨在上面有水床的那間房 真的好大間又幾靘

= = = (正場)= = =
如果要我形容Ada,可以說佢很嬌小, 脫光光後,以佢的身形來比佢對波可以說中size,不算太大但很柔軟
一開始的時候我被ada推倒在床上 (第2次被推倒第1次是美妙小如),不過我也不拾輸反推倒ada在床+大車一番
脫光光後在水床就被ada吹爆左 ....第一次開波沒多久就被吹爆左 可能因為我整整1星期都沒出過火...變敏感k
返到床上先休息,在休息中間ada又手多多摸我小弟弟 ,我弟弟很快就又回復狀態了
今次換我服侍ada,先大車一輪(正如9兄所說不用考直接可大車) 再咀下ada對波另一隻手就摸佢對鮑
佢對鮑不算多汁可能因為剛開始,但摸摸下開始出汁了 之後就指插一下,純指插已經開始有收音機
玩了一會鮑魚後,ada說帶套那麼我當然不佢絕帶套,先男上當我入了一半就很難再入...因為真的對我來說好窄
不過ada也盡量配合 換左幾個post就夠鐘了 可惜小弟弟未有爆的意思,最後就這完左去洗白白

= = = (後半場) = = =
當完場後,就起落返去見冬冬給完錢之後就跟冬冬講下野順便拿下 獎品
當領完後就有位師兄上來,佢是試lulu的,而上房前也跟冬冬領獎
我又八卦一下跟他說不知你是那一位師兄呢,我剛剛也才領完獎
在半看之後原來是 cwebb師兄 ,之後再聊多一陣就不阻cwebb happy hour了

之後學了波版主邊跟冬冬講野邊看看囡囡  第一個見到的就是lulu!!!
原先冬冬跟我說lulu之前在面上緊鐘不會下來直接第2個(也就是cwebb兄)
但lulu竟然先下了來再上返去, lulu真的好像日本娃娃 ....難怪深得波版主的愛護
之後就到金子...金子我想我應該只會想試服務才去找佢....因為not of cup my tea
之後小玲,bobo,小惠等等都見過了 桐桐,可兒也見過
差不多全一半囡囡都在這段時間給我看過了, 這都是拜其他師兄的勞
因為在跟冬冬講野期間 很多師兄,客人上來 囡囡出出入入,如不是這樣我都看不到這麼多囡囡的真面目

評分

查看全部評分

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
thank you P兄你個報告
其實ada 感覺唔錯wor , 又放又車得
你有無同佢講 " 古靈精怪" 先

高級會員

ghost

QQ
原帖由 jayshing 於 2011-1-19 18:17 發表
thank you P兄你個報告
其實ada 感覺唔錯wor , 又放又車得
你有無同佢講 " 古靈精怪" 先

我甚麼都沒說,只有佢自己說自己" 古靈精怪"

中級會員

medal_cc276a29

哇你咁快出到reporto既

高級會員

ghost

QQ
原帖由 cwebb 於 2011-1-19 18:19 發表
哇你咁快出到reporto既

要不要我也出個 cwebb兄的report,形仔有禮貌,健談 (暗號:最近才開始出報告 )

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
原帖由 ballballlover 於 2011-1-19 18:21 發表
今日勁多會員上去!!!

K版可能去左金沙

高級會員

ghost

QQ
原帖由 ballballlover 於 2011-1-19 18:21 發表
今日勁多會員上去!!!

見不到波版主有點失望

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

medal_cc276a29

做咩鬼野出我 report =.=
我聽日先寫 lulu
今日抖抖先