香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3681|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣 - 餵飽香滑的美琪

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
今日係第一個領奬日,雖然知道有好148巴打上去攞奬,但係心急想見冬冬,攞住部新買netbook照衝上金來閣找靚女鐘房可也,我上樓梯果陣,有個mark哥造型嘅猛男跟腳,入到去靚女仲係咪一齊玩3p,丫唔係,係問係咪約埋,個師兄話NO 呀,跟住要咗FIT晒嘅大波小甜上去爆房,冬冬就細細聲話我知佢就係洗樓王、指壓MARK哥劉精喇 ,攞咗大力仔,跟住睇同資深馬評家:小冬冬睇沙圈動態,其中見到可兒,小玲落鐘,將近2點有囡囡陸續上班:GIGI、小惠,睇睇吓有身材高大有波路,樣都唔錯嘅囡囡經過,可能佢知我睥住佢,又拎番轉頭同我笑,睇到我 冬冬就話佢叫美琪,咁我就即刻要佢。
===========================================
[正文]
入到房一陣,美琪就入嚟,SAY HI之後,就各自寛衣,我剝剩底褲佢已經除晒,仲過嚟隔褲摸雀,猛話我勁,我話佢幾識氹人,就錫吓咀仔,順便攞車牌,又一TAKE過,沖涼都係果D嘢,要提嘅係美琪夠高(~165CM),BM唔洗就位,靚女都BM得幾舒服,尤其是面對面,佢D毛毛磨得條撚好爽,磨磨吓仲攬大車添 ,車咗好耐先至畀美琪同我水簫,又係HI到震。

我趴上床之後,囡囡就同我漫游背部,跟住叫我跪拜咁畀佢啜袋O奶蕉,佢一路吹一路話好正~~番身之後,美琪同我個口做毒龍鑽,玩咗成幾分鐘脷踏脷之後,再漫游全身,再啜袋袋 ,然後吹簫,佢口技奇特,幾吓深喉再加強力舔啜龜頭,又用手劣棍身,好鬼HIGH ,略嫌佢間中用牙刮龜頭,我畀佢瘋狂吹奏咗成十分鐘,有少少崩潰,就叫佢玩六九式想平反敗局,呢招好有效,我舔弄幾吓隻鮮鮑,佢就猛話好舒服,愈舔愈多水,D汁仲好好味,我繼續一路摸蘿揸波一路用摩打脷打掃美琪嘅玉門關,囡囡就好HIGH咁猛扭個PATPAT餵我食鮑

到最後佢都頂唔順幫我過膠,跟住就一嘢坐馬吞棍,吞晒之後,佢就O晒咀幾秒之後先話好正呀,跟住慢慢策騎,又我慢慢車,跟住囡囡變招:乞兒煲雞,仲愈煲愈快,跟手就大聲呻吟,又定晒鏡咁,我見款即刻貼住佢子宫係咁磨,佢趴喺我度抖陣之後,又轉姿勢,呢次坐貼跟住前後左右大力UN,我FEEL到碌柒喺隻濕鮑入面,不停磨住肉璧,好鬼爽 ,刮刮吓D肉仲FEEL個袋濕濕地,跟住見美琪HIGH到SHORT咗,佢雖然係咁,但係仲欲求不滿,雙龍出海,撐住我心口,用盡全身嘅力(呢招唔知喺邊度試過,用隻GAP GAP盡頭D肏去刮我龜頭,一路尖叫,愈叫愈大聲同愈快,最後佢到晒頂捉住我狂車。我順手摸下佢背脊濕晒嘅~~我見佢好攰咁款,就同佢掉位,大力抽插美琪,囡囡有點語無倫次:
啊∼∼嗯∼∼啊∼∼∼∼舒∼服∼∼啊∼∼∼∼好正∼∼∼∼啊∼∼∼∼∼∼啊∼

啊∼∼老公仔好正∼∼啊∼∼∼∼好∼爽∼丫∼∼∼∼大力D∼∼∼∼丫∼∼∼∼∼∼丫∼
,,,,不斷重覆又重覆,下面D西汁不斷流出嚟
啊∼∼嗯∼∼∼破~~滋∼啊∼∼∼破~~滋∼∼啊∼∼∼∼∼噢∼∼∼∼∼啊∼∼∼∼∼∼
呵呵∼丫,我哋攬住一齊到頂,我爆晒D子子孫孫出嚟,

我射晒出嚟,美琪繼續抱住我頭狂車,又話我好識做愛(呢句嘢又好熟噃),我插住佢問會唔會責親佢,囡囡話我碌撚好粗插得佢HIGH咗幾勻,叫我繼續趴喺度等佢充實D。咁我就互不分離咁一路傾偈一路車,我就話佢好熟,美琪話以前喺美妙度做,吓~原來美妙嘅美琪過咗金來閣度做,唔怪之得啦,我個SP過咗金來閣做呀,以後唔洗喺間爛房度番食佢喇

======================================================
[美琪評分]

相頭:3.5/5  幾靚嘅中囡

身型:3/5 165CM,B杯,白滑美波,有少少腩

技術:4/5 基本功紥實,大師級騎功,自動波車牌

評分

查看全部評分

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
重遇美琪之後,落番去小冬冬吹水,有個師兄食完小玲話佢好掂,搞到出2Q咁話。
真係想知佢係咪148網友
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

中級會員

a14a15

QQ
恭喜 J版 重遇SP美琪

高級會員

ghost

QQ
恭兄 jj版主(之前都忘記改口) 重遇 美琪

初級會員

美琪我都食過,真系好,可翻食。

中級會員

QQ30

JJ 版主...

好多人都係咁樣同我講, 著住 mark 哥褸, 成個 mark 咁款, 可惜我唔夠發哥高

大褸兄 = 劉兄

原來我昨天是第 2 位 領獎的 148 會員

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

Medal No.176

點解JJ兄你咁冇心肝,SP都唔認得~~
不過都好,去左金來閣,硬件好左,更加有FEEL~~

初級會員

01-

睇到我硬晒,限不得即刻冲上金来阁揾美棋.