香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2869|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金來閣 - 好含蓄的少婦yy

高級會員

ghost

QQ

今天放左假在家訓到 中午左右起床
之後第一件事上網去看看 今天有咩囡囡返
見到dodo返3點返,第一時間打去book 點知冬冬說佢已被人book左
之後的時間都排到7點後....
因此,就book左 7點返的yy (食不到dodo頭圍,就改食yy頭圍)
之後,3點鬆d出發. 出發途中收到 隊長的秘密mission, 我當然義不容辭幫隊長completed左佢
近4點上到金來閣,見到冬冬我就給左一盒野佢,佢問我咩來?
我說是 蛋撻 冬冬聽到蛋撻2字佢就連樣都變左
之後還問我不是給佢的吧,我卻說是給佢 冬冬再面色一沉就打開左個盒看
佢一看完 咦,阿p這是蛋撻來??都不似樣
我就說這的確是蛋撻,不過是進化了的杯裝蛋撻 佢的成份完全是蛋撻來,但是不同的地方就是佢不用蛋撻的傳統外形口感也跟蛋撻不同
冬冬聽完後都想食,不過最後卻沒食...(原因是我離開左金來閣後,有客說冬冬肥左但在我眼中冬冬沒肥到)

前言說完了,到後面
分發完東西,再一次完美地完成左隊長的秘密mission, mission completed後,我就坐左一陣看下板仔
發現yy返左來不是眼花? 看下錶才4點,佢就返左來!!!
就問冬冬佢有沒有mark到,沒mark就我要.冬冬聽到這很醒目的叫傑哥帶左我入房,yy隨後到
今次要了同層 最後尾的水床尾房,感覺都幾大不錯
沒多久yy入來.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
yy身高應該15xcm左右 高ada 小s dd,但對波就大過 ada,小s dd,不算大波,但好揉軟
入房報完鐘後,yy就坐過來直接錫我(小車)  心想誰說佢含蓄!!不知幾放一來就錫我 但原來好戲在後
先講下野,得知原來yy頂不順返夜班,所以改左返早,各位兄弟有福了
之後,不停錫不停互脫光光,之後入左去水床.
上到水床,yy用佢的body幫我bm 好鬼正,但是發現了...咦為何只用對波幫我個胸口bm??難道佢也是第一次用水床未學識點在水床玩???
不過,會不會用水床玩不是重點,重點的是yy bm到我的 小p 硬過不停了
同佢說我地出返去才玩,yy很聽話立即幫我沖身.

上到床後,yy先服務我佢還是小車我,之後用左好多時間錫我胸口,之後再去到錫 小p
咦,點解yy吹蕭的感覺這麼怪,看清楚些應該是佢怕牙齒擦到 我的小p 所用用個嘴唇頂普d牙來吹.
但是個感覺的確怪左d,所以我介紹一些正確的吹蕭方式給佢
問佢有沒有食個棒形冰條? 你當我的小p是冰條,用舌去舔 由根部向上舔到個頭,途中還告訴佢我地的小弟弟敏感的地方通常在那幾個位置 提佢舔到那些位置要更細心的去舔
yy果然聽教聽話,聽完後真的照做,去到d敏感部位更細心的舔, 舔到我high到震

最後到我頂不著換我服務佢,早知就不換我服務佢啦 出事了
原來yy呻吟聲好鬼含蓄........我主要服務的地方 連嘗鮑都聽不到佢d呻吟聲...還以為自己退步左.....
點知看真d 原來yy呻吟聲是好含蓄...還有些感覺是忍住不呻吟
當我看到這情況後當然有dd自信心返番來... 之後就帶套(自己幫自己帶)就再插入

隧道沒想像中窄,不過就好舒服. 跟yy面對面,我不停的插佢 睇著佢,終於聽到佢d呻吟聲了....但是還是很細聲...還有幾次忍住不出聲搞到連我自己都懷疑技巧生疏左....
沒多久換半邊鵝脾,第一次玩感覺好像是不完整......現在才想返起囡囡沒打側訓,難怪會感覺有點怪怪的, 再換坐蓮,坐左一陣後就再換女上.(第一次以上全部姿勢都很順暢的去換沒有拔過小p出來換)
最後,女上 yy騎左一陣就整個身軟趴左上來,見到佢喘息左一陣就再騎....騎沒多久又再喘息
不知是不是佢不太會女上,所以我就幫我下佢,我不停用下盤抽插的動作幫佢,終於第一次聽到yy的正常呻吟聲了 原來是佢高潮左才會出正常的呻吟聲
不過,自己都感覺到自己也差不多快爆了,所以沒停繼續抽插!!
終於都爆左了,yy就用手箍著我條頸抱到我實一實,這種感覺正到
維持左差不多成分鐘佢才放手慢慢的起身放返我的小p出來
之後沒多久傑哥拍門,我跟yy就去沖個身,再穿返好d衣服出去了

出到去時見到 波版主跟冬冬聊天中,我就給張卡仔給冬冬,冬冬說上次可可的印仔未給我,現在給返我, 所以今次剛好又夠第5次給3舊就可以了.
我跟波版 冬冬 3人聊多一陣間就走人.

總結:老實說 連我自己差一點也加入了 0q戰隊行列.....因為yy佢真的好鬼含蓄....含蓄到你feel不到佢原來很享受....但是,有一點是要讚的!! 就是yy很隨客意的,你叫佢點做佢都會照做(當然啦你要合理的要求). 所以我都會再番食多一次的

給波版主成績表, yy今次表現合格多少少

評分

查看全部評分

說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
Thank you p仔你個報告
看完你報告我更加想試YY
我好喜歡這樣感覺

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
謝P兄爭D 0Q報告

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

P兄, 有時含蓄囡囡先正, 想叫又死忍住唔叫個表情真係 而且表示夠晒真反應, 完全冇做作

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

重有多謝你的保礦力,  不過昨晚太累,太忙,欠你地兩個報告今晚半夜至寫! ...
ballballlover 發表於 2011-4-1 11:44

ball兄, 你咁勁, 欠2個報告, 唔通你又一次過食2次囡囡, 黎多次2連食

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

1萬

元老

你明天睇下咪知.

預告少少, 我只會出一個主題 (因太多稿了!), 但會講3個你地都會鐘意的美 ...
ballballlover 發表於 2011-4-1 12:24

咁我地就期待你既新報告 應該會幾有新意