香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 91601|回復: 995
打印 上一主題 下一主題

[信箱]大家可以在這裡集中討論鳳城囡囡(6月份)

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

第一個先!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

我同ball兄第3站去到鳳城, 因為從未上過去驚唔熟, 不過有ball兄帶頭, 咁就唔洗驚

上到去, 有2位哥哥都熱情招呼我地, 我話好地係148網會員, 上黎唔係搵囡, 係想睇下個場同d房, 難得佢地聽到話我同ball兄唔係黎搵囡, 都一樣好招呼, 帶我地去睇房

個場真係幾靚, 燈光效果, 加埋暗暗地, 有埋強勁音響播歌, 真係好似去左唱k或disco咁, 因好多房都做緊野, 所以睇左2間, 其中一間係大房, 房都唔錯, 夠乾淨, 沖涼位夠大, 可以試下係沖涼房開戰

尋日有二十幾個囡囡返工, 不過由於有做緊野, 有d係房, 所以就見唔到囡囡, 有機會下次我同ball兄去試完出報告

臨走時, 佢地知道係ball版主後, 真係握住ball兄隻手唔放, 好似d fans見到偶像握手咁 我就係隔離旁觀 之後就走人去第4站了

說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

初級會員

早晨

高級會員

g3ko1

謝謝版主們的尋場      我們對每一個尊敬的客人都一樣,客氣,禮貌。

評分

查看全部評分

高級會員

g3ko1

大家好!節日快樂!

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

高級會員

g3ko1

我會繼續努力的,謝謝大家都支持!