香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1705|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[樓上骨] 深水埗唔打唔撞有大場級數技師

初級會員

印象中出黎玩咁耐,好似未試過去深水埗玩樓上骨,因成日覺得深水埗果邊樓上骨D女女,一般都晤多識按都是年紀相比大,多數係係

咁易揼骨之後啦啦臨同你打個飛機收工。但自從上個星期去左深水埗果邊洗樓,係鴨寮街166號1樓D房,比我搵到呢個叫翠兒高瘦長腿

少婦女技師,完全改變我諗法!話說近期經常在外工作,搞到個人無咩精神又累,想搵件樓上骨女女,揼個靚骨順便出個火。由於想搵

D性價比高,經朋友介紹深水埗果邊有都有唔少樓上骨唔錯,所以一於聽佢講話落深水埗。行上1樓經過走廊就到見到幾間房,不過可惜

見全部都係反左牌,以為無骨運點知突然D房開門有師兄走人,於是立即上前望望。女女中等身高屬於骨架細走肥,樣貌唔錯化左妝,

著住件妮絲露出C波仔事業線。開門時望到裡面放左張骨床,確定係做揼骨服務,於是決定入閘。入去佢叫我慢慢晤使急,房間晤大不

過非常企理乾淨。放低個袋先行自行沖身,女女自動波幫手掛衫掛褲,有服務值得加分!出黎後上床,感覺力水晤錯按時好有力,因

我份量同都唔細。其間有用手指又有用手踭按背,按既時候會問下邊到累D,全程氣氛唔錯有講有笑,而且按穴位感覺幾準確有板有

眼!按到咁上下開始落油,推油感覺令我全身更覺舒適,推既時候又有意無意咁掃下我袋低,真係瞓係到都有反晒應!之後先用指尖掃

背,然後又會rpp,之後轉身掃兩點,跟住落油再到細佬。佢亦自動解波好識做拉低比我抽水,我一邊揸波之後佢開始加快速度,再加

埋佢聲音導航,冇幾耐好快順利升空!出完簡單幫手清潔一下,事後都係自行去沖身,出黎著番衫褲見佢完全冇半點催趕,之後放低

家用加少少Tips,話晒成個鐘有多。估晤到性價比非常高,係深水埗可以享受到大場骨技服務,朋友真係冇介紹錯,臨走時問埋電話

有機會都會再搵!

1萬

1萬

元老

此帖僅作者可見

高級會員

此帖僅作者可見

1萬

元老

此帖僅作者可見

中級會員

此帖僅作者可見