香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1660|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[一樓一] Nuru陀地SPA幼幼囡囡令我好回味,而家諗起都鳩硬!

初級會員

http://www.miss148.com/girl.php?GID=43104

尖咀Nuru陀地SPA 4台個個師兄都會話間場裝修靚、地方乾淨、服務好、幼幼技師得,聽咗咁耐,好奇心驅動下,今日終於有機會摸上去探索下。地點好易搵,去到見佢地場光猛,乾淨衛生做得好好,有幾間房,都係獨立沖涼的,私穩度高,報了姓氏電話後,知有預約可即時安排入房,房間都好寬敝,有水床,乾淨衛生!第一次嚟,就等佢介紹技師啦,睇下有冇驚喜先。佢地出去安排,我就休息一陣技師已到了,後生女人幾可愛,身材到幾有睇頭,着住件白色吊帶背心仔,衫口前好低胸,兩團肉迫出一條好深嘅事業線,相當吸引我目光,廋低都有咁嘅份量 - 難得~之後吹左一陣囡囡一齊除衫入去浸Spa,一齊浸落去個按摩池裡面,水力按摩左一陣,囡囡身材咁正已經硬晒、囡囡波濤胸湧,一隻手揸唔晒,Pin Lin彈手,玩到唔想放手,囡囡比我手淫一輪後再幫我侍浴,仔細沖洗,跟住波推就一定有的,爆大波推上推落,囡囡自己都攪到扯Lin旗,再深喉水中簫,吹到雪雪聲,有晒感情,睇得出係出心吹奏的,自問小一點定力都了!之後訓上水床浮下浮下好舒服,好似係大海飄浮既感覺,之後囡囡開始幫我按摩,然後囡囡搽Nuru Jel落自己個身,再趴上我身上面滑嘟嘟咁上下遊走,其實都幾爽,囡囡用佢全身肮膚去身貼身,Nuru Jel 加埋囡囡挑情功夫利害,攪到我只感到自己好High,細佬都扯晒旗、叫囡囡上套埋位,女上囡囡一邊吸啜lin lin一邊上下係咁UN,勁刺激勁舒服,又趴系我胸脯利用雙腿夾磨,妹妹好窄好水,男上浪漫式的插,找尋感覺,最後狗仔,猛烈進攻,全身打冷陣,之後沖個涼囡囡幫我著番衫送我出門口,囡囡外表好鬼熱情,我全程好滿足既一條龍服務一流,必翻食。

185545r5kl2orfscolqrju (1).jpg (158.27 KB, 下載次數: 9)

185545r5kl2orfscolqrju (1).jpg

高級會員

多謝師兄好野分享!!!!!!
回復 支持 反對

1萬

元老

多謝師兄分享~~~~~~
回復 支持 反對

中級會員

good sharing
回復 支持 反對

中級會員

似乎唔錯咁啵