香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1112|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

[一樓一] 征服水蜜桃簫后完來係可以咁爽,太回味了,包你食過返尋味

中級會員

男人天生就係"性"抖士,以征服女人為目標,搵到件好嘢又點會放過,就好似元朗興發樓水蜜桃 簫后咁,人靚身材正,天生就係一個尤物,係男人見到佢都搭晒糖,我又點會例外。第一次見 佢,已經比佢嗰對水汪汪嘅眼神吸引住。入房又比佢嘅姣功電到暈晒大浪,迷迷糊糊時已比佢除 晒衫,拖住我去沖涼,先幫我由頭洗到落腳,再用佢對吸手波做波推,哩個時候細佬已經硬了, 頂住佢下面,仲比佢話我細佬咁曳,話要好好教訓喎,完來係用佢個櫻桃小咀,奶吓支棍又掃我 龜頭,再含入口吸啜,未算,深喉幾吓成條入晒,真係爽,吹功何止一流水準,我值頭已有衝動 想射入佢口內,即時叫停佢 、跟住水蜜桃簫后幫我抹身上骨床。返上床水蜜桃簫后成隻貓咁瞓我 則邊攬住我,同我傾吓偈,水蜜桃簫后幫我揼骨、力水好夠,穴位又準,手勢一試就知大師級水 準,吾怪之得咁純熟, 水蜜桃簫后話要慢功出細貨,做事唔會求其,呢D咁認真態度值得一讚, 揼骨就係想舒服,水蜜桃簫后絕對令我好滿意。之後水蜜桃簫后開始挑情、一隻手捽我粒Lin,一 隻手撩我袋袋,本來半軟嘅細佬,漸漸抬起頭,水蜜桃簫后反身騎上我身上,由我耳珠錫起, 頸、Lin頭、肚臍、大腿、到袋袋,再用佢粒Lin頭磨吓我龜頭,我要反攻,壓返住水蜜桃簫后, 不停啜Lin揸波,再則則身去摷佢妹妹。嘩!水蜜桃簫后真係天生淫娃類,妹妹已經濕晒,閪水好 多,淫到出晒汁,佢就一就身位,摸住細佬放入口,一路吹一路Chok,互攻一輪後上套,水蜜桃 簫后又是反身騎住我,用佢妹妹係咁磨我細佬,磨吓磨吓就插咗入去,估唔到咁緊,夾到我好 實,佢已經撻着咗,坐喺我身上係咁磨係咁UN,完全忙我境界,收陰肌係咁吸啜我細佬,我再唔 反攻,怕且都要投降,坐起身順勢壓落去,就咁托住對腳插佢,佢攬住我條頸係咁呻吟,聽得出 佢己動情發晒姣,我放慢速度,每一吓都抽出嚟再插到盡,每一吓都聽到佢長長嘅呻吟聲。然後 再加速,今次無得忍了,放手盡情抽插,佢咬緊牙關默默享受,我就高潮來了要射晒D精華,真 係精彩。攬住佢休息一陣,水蜜桃簫后再服侍我沖涼,又幫我着返衫,出門口之前我又再摸一 輪,攪郅鳩硬差D想嚟多鑊添,証明佢魅力有幾大。
http://www.miss148.com/girl.php?GID=43388

1萬

1萬

元老

多謝分享
回復 支持 反對

1萬

元老

多謝師兄分享~~~~~~
回復 支持 反對

中級會員

回復 支持 反對

中級會員